Hana Huljić Grašo

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
TERMIN SE BLIŽI

Zaslužila je tisuće lajkova: Prelijepa trudnica Hana Huljić Grašo blista na snimanju nove pjesme

Svaki lajk na svoju objavu je zaslužila: u svega dvanaest sati skupila ih je više od tisuću dvjesto, a ta brojka ne prestaje rasti. Odjevena u uske traperice i prugastu košulju splitska pjevačica Hana Huljić Grašo u studiju glazbenog producenta Hrvoja Domazeta je snimila novu pjesmu i pokazala trudnički trbuh koji je svakoga dana sve veći. Termin poroda je se bliži, ali to prelijepu trudnicu na sprječava da nastavi raditi, jer svoje stanje očito jako dobro podnosi i na fotografiji blista od ponosa i sreće. Objavu je, između ostalih, lajkala i splitska pjevačica Jelena Rozga.

Da čekaju drugo dijete supružnici Hana Huljić Grašo i Petar Grašo, najslavniji par naše estradne scene, otkrili su travnju, a Petar Grašo je otkrio da su već odabrali i ime za svog sinčića. "O tom potom, do poroda ćemo ga zadržati za sebe", izjavila je Hana Huljić Grašo u svom gostovanju u televizijskoj emisiji In magazin.

image

Hana Huljić pratila je koncert svog supruga Petra Graše povodom blagdana svetog Dujma i Dana grada na splitskoj Rivi

JAKOV PRKIC CROPIX

Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine i stigla im je pet dana uoči termina. "Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je okej", ispričao je Petar Grašo kako izgleda njihova svakodnevica i druga trudnoća njegove supruge.

image

Petar Grašo i Hana Huljić prvi put su pozirali za Gloriju prije osam godina kada su snimli spot "Srce za vodiča"

Da je malena Alba iznimno muzikalna na svoju mamu i tatu, te brojne druge glazbenike u svojoj obitelji, Petar Grašo je pokazao u videu koji se - očito bez njegova pristanka - proširio komunikacijskim kanalima. a koji prikazuje djevojčicu kako savršeno pjeva njegov veliki hit "Ako te pitaju". Alba je pogodila doslovce svaku notu iznimno zahtjevne pjesme i tako dokazala da je od roditelja naslijedila glas i glazbenu nadarenost.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", otkrio je glazbenik i dodao da je Alba živo dijete, vjerojatno kao i većina dvogodišnjaka.

image

Tonči Huljić s kćerkom Hanom i sinom Ivanom

LUCIJA OCKO CROPIX

"Radoznala je, svojeglava, jako puno pjeva, galami i počinje puno pričati. Supruga i ja se zato trudimo ne pretvoriti u dosadne roditelje koji kažu ‘vidi, rekla je ču-ču, baba‘, nego da zadržimo tu ushićenost s kojom pratimo njezin rast i napredak. A najvažnije je da odrasta okružena ljubavlju i pažnjom", dodao je.

image

Na završnu večer Melodija Jadrana Hana je stigla s majkom Vjekoslavom Huljić

DUJE KLARIC CROPIX

Koliko uživa u ulozi majke te koliko ju je majčinstvo promijenilo u nedavnom intervjuu za Gloriju otkrila nam je i Hana. "Kada sam postala majka, shvatila sam da sam puno hrabrija nego što sam mislila da jesam, opreznija, ispunjenija, sretnija... I da nekako mogu preživjeti bez spavanja", rekla nam je glazbenica koja je upravo tada otkrila da sanja o tome da njihova Alba jednog dana dobije društvo - brata ili sestru.

"Voljela bih da bude tako, ali kako Bog da. Kad sam prestala planirati sve u životu, shvatila sam da se krenulo odvijati baš onako kako treba", istaknula je i dodala kako je Petar Grašo suprug i otac kakvog bi poželjela - svima.

image

Hana Huljić Grašo u šetnji s bratom Ivanom

SASA BURIC CROPIX
Linker
12. listopad 2024 10:55