Prince William

 ADRIAN DENNIS/AFP/PROFIMEDIA
"Pao" je selfie

Princ William proslavio rođendan s djecom na koncertu Taylor Swift, pozirao je i s njezinim dečkom

Na potpuno rasprodanom stadionu Wembley američka pjevačica započela je londonski dio svoje turneje, a u publici su se našli i članovi kraljevske obitelji.

Na potpuno rasprodanom stadionu Wembley američka pjevačica započela je londonski dio svoje turneje, a u publici su se našli i članovi kraljevske obitelji.

Princ William svoj 42. rođendan odlučio je proslaviti na koncertu popularne pop zvijezde Taylor Swift, a sa sobom je poveo i djecu. S princom Geogeom i princezom Charlotte uživao je u najvećim hitovima američke pjevačice, dok je njegov najmlađi sin, princ Louis, ostao kod kuće. Fotografije s koncerta kojim je Taylor započela londonski dio svoje The Eras turneje objavio je na društvenim mrežama. "Hvala Taylor Swift na odličnoj večeri", stoji u opisu fotografije na kojoj on i djeca nasmijano poziraju s 34-godišnjom pjevačicom.

Zajedničkom se fotografijom na svom Instagram profilu odmah nakon koncerta pohvalila i sama pjevačica, a osim princa i njegove djece, s njima je pozirao i Travis Kelce, Taylorin dečko s kojim je u vezi nešto manje od godinu dana. "Sretan rođendan! Londonski koncerti odlično su započeli", napisala je u opisu objave i tako princu Williamu još jednom čestitala rođendan.

Unatoč nasmijanim licima, iza princa od Walesa definitivno je jedna od najtežih godina u životu. Njegova supruga Catherine i otac Charles bore se s karcinomom, od brata Harryja nema gotovo nikakvu podršku, a službenih obaveza ima više nego ikada prije. Stoga nimalo ne čudi što je upravo rođendan bio savršena prilika da bar nakratko zaboravi na postojeće probleme i razveseli se sa svojim najbližima.

Linker
29. lipanj 2024 19:31