U novom broju magazina Gloria Delicije pronađite sve za Uskrs – od savjeta za uređenje blagdanskog stola do maštovitih recepata za Uskrs – doručka na avangardni način, piknika s tradicionalnim i egzotičnim sastojcima, svečanog ručka te jaja na sedam načina.
O najveselijim blagdanskim običajima u svojim zemljama govore strani diplomati, a osim uskrsnih poslastica na meniju Delicija našle su se i neodoljive šparoge koje su zbog zanimljivog okusa, niske kalorijske vrijednosti i afrodizijačkih svojstava postale namirnica sezone.
Svoje recepte otkrivaju Matija Kruhonja, novi lider zagrebačkog bistroa Fajn, nizozemski kuhar Sebastiaan Scholtzen, chef rovinjskog restorana Barba Danilo Goran Glavan i Ivan Pažanin, jedan od najpoželjnijih kuhara u izboru čitateljica Glorije.
Novi broj gastro magazina otkriva 30 mitova i zabluda o zdravoj prehrani i donosi ideje za proljetnu dekoraciju doma. Ne propustite proljetno izdanje Delicija koje vam poklanjamo uz novi broj omiljenog magazina Gloria, u prodaji od 17. ožujka.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....