Dobro odabran parfem zaokružit će svaki stil

 @LOROPIANA
Rapsodije mirisa

Ovih 5 parfema mirišu na čisti luksuz - iako ne morate nužno na njih potrošiti bogatstvo

Vješti parfumeri dobro znaju da kap esencije poput bergamorta ili jasmina, možda tračak smokve ili cedra stvaraju kompozicije koje dočaravaju miris luksuza, a upravo ‘skupoćom‘ odišu ovi parfemi koji su prilično prihvatljive cijene

Vješti parfumeri dobro znaju da kap esencije poput bergamorta ili jasmina, možda tračak smokve ili cedra stvaraju kompozicije koje dočaravaju miris luksuza, a upravo ‘skupoćom‘ odišu ovi parfemi koji su prilično prihvatljive cijene

Zamislite ovo: spremate se za izlazak ili večeru u skupom restoranu, odjeveni ste u elegantnu odjeću i izgledate kao milijun dolara. Logično, poželjet ćete i mirisati tako, a to možete postići parfemima za koje ne morate nužno izdvojiti prevelike svote novca. Donosimo popis nekoliko parfema koji su cjenovno pristupačni, a mirišu fantastično.

1. Estee Lauder Modern Muse EDP

Estee Lauder Modern Muse EDP mješavina je bijelih cvjetnih nota, uključujući bergamot, mandarinu i cvijet naranče. Također sadrži note jasmina i đurđice, sandalovinu, vaniliju i pačuli. Parfem je kreirao Harry Fremont kao pokušaj da Estee Lauder ponovno dođe u vrh svijeta parfema. Njegov miris dočarava što znači biti moderna žena danas - neovisna, samouvjerena i sigurna u sebe.

image

Estée Lauder, Modern Muse EDP

50 ml = 81,40€

ESTEE LAUDER

2. Chanel, Coco Mademoiselle

Coco Mademoiselle cvjetni je parfem boje jantara. Osmislio ga je Jacques Polge, a ovaj miris je opisan kao "parfem za ženu koja se želi osjećati kao kraljica". Njegova aroma miriše elegantno i sofisticirano, ali ima i zabavne note koje ga čine mladenačkijim od većine drugih mirisa ove kuće. Parfem je dizajniran da odražava odvažne, rane dane Coco Chanel. Miris koji se lako nosi, Coco Mademoiselle ne treba stalno ponovno nanošenje - samo se poprskajte jednom ili dvaput i trajat će cijeli dan.

image

Chanel, Coco Mademoiselle

100 ml = 203,00€

50 ml = 156,00€

35 ml = 131,10€

CHANEL

3. Diptyque, Philosykos

Diptyque Philosykos sinonim je za bogatstvo i inspiriran je mitskom atmosferom koja obavija Grčku. Podižući aromu smokve na novu razinu, uravnotežen kremastim kokosom i spojen cedrom, ovaj miris donosi svježinu kao nijedan drugi. Odmah vas prenosi na litice Grčke, s pogledom na horizont.

image

Diptyque, Philosykos

100 ml = 147,00€

50 ml = 105,00€

DIPTYQUE

4. Hugo Boss, The Scent For Her Intense

Hugo Boss The Scent for Her Intense nevjerojatno je popularan parfem, a popularnost duguje cvjetnim notama koje oduzimaju dah. Miriše poput cvijeća na sve moguće načine: slatko i svježe, s tek trunkom gorčine na vrhu. U srcu ovog mirisa ljupka je cvjetna nota koja asocira ženstvenost, ali i njezinu snagu. Ima note breskve i meda za dodatnu slatkoću koje se savršeno stapaju s kakaom i vanilijom.

image

Hugo Boss, The Scent For Her Intense

50 ml = 100,74€

30 ml = 76,85€

HUGO BOSS

5. Marc Jacobs, Daisy Dream EDP

Daisy Dream EDP cvjetni je, voćni i svjež miris savršen za dnevne prilike. Lansiran je kao alternativa kultnom klasičnom mirisu Daisy, i dizajniran je da bude sofisticiraniji i eteričniji od slavnog prethodnika. Njegove note kupine, kruške i grejpa uravnotežene su jasminom za rezultat slatkog mirisa koji je istovremeno ženstven i sofisticiran.

image

Marc Jacobs, Daisy Dream EDP

100 ml = 80,90€

50 ml = 61,70€

35 ml = 44,10€

MARC JACOBS FRAGRANCES
Linker
18. listopad 2024 05:45