Un Deux Trois Soleil

 JULES THERET
Za ljetne dane

Četiri noviteta iz svijeta opojnih parfema koje bismo svi voljeli imati kod kuće

Brend Bastille predstavio je nekoliko novih parfema koji su napravljeni od 95% prirodnih sastojaka.

Brend Bastille predstavio je nekoliko novih parfema koji su napravljeni od 95% prirodnih sastojaka.

Uoči vrućih ljetnih dana donosimo popis noviteta u svijetu parfema, a koje bi svi voljeli imati kod kuće i uživati u njihovim opojnim mirisima među kojima svatko može pronaći nešto za sebe.

Brend Bastille predstavio je parfem naziva Bataille čija je glavna karakteristika njegov snažan i nametljiv miris. Gornje note čine mu đumbir, šafran, crveni papar i magnolija, glavne note su mu kadulju i petolisna lozica a bazne pačuli, sjeme drveta tonka i Amber Xtreme. Osmislio ga je parfumer Nicolas Beaulieu.

image

Parfem Bataille

JULES THERET

Još jedan novitet iz Bastillea je Demain Promis koji opisuju kao obavijajuću lijenost. Najbolji je ako se osjećate kao da želite ostati u krevetu i odgoditi sve obaveze. Gornje note čine cimet i kardamom, glavne ruža, lavanda, kadulja i mlijeko, a bazne pačuli, sjeme drveta tonka, sandalovina i vetiver. Kreirala ga je parfemistica Caroline Dumur.

image

Demain Promis

JULES THERET

Bastilleov Paradis Nuit donosi nam trenutak zarobljen u dubini noći i stiže u vaše ruke. Gornje note karakteriziraju neroli, petitgrain i marsejski sapun, glavne note cvijet kasije, cedar i pačuli, a bazne note sandalovina, kakao i sijeno. Za njegovo osmišljavanje zaslužan je Nicolas Beaulieu.

image

Paradis Nuit

DAVID AROUS

Vragolastu ovisnost probudit će Bastilleov Un Deux Trois Soleil, koji miriši poput suncem opijenog djetinjeg poslijpodneva, primamljivog zalogaja ugrabljenog krišom. Gornje note čine bergamot, crveni papar i grejp, glavne gorki badem, bradavka i tamjan, a bazne vanilija, sjeme drveta tonka i benzoin. Njega je kreirao Domitille Michalon-Bertier.

image

Un Deux Trois Soleil

JULES THERET
Linker
18. listopad 2024 05:50