Gigi Hadid u ovom looku nosi Maybelline Sky High maskaru

 MAYBELLINE NY
Vjerovali ili ne

Jeste li već isprobali tubing maskare? Sve su popularnije zbog jednostavnog razloga - skidaju se samo vodom i prstima

U svijetu make-upa sve je popularniji proizvod koji obožavaju žene koje žele da im šminka bude postojana od jutra do mraka.

U svijetu make-upa sve je popularniji proizvod koji obožavaju žene koje žele da im šminka bude postojana od jutra do mraka.

Bilo da su vodootporne, dugotrajne ili izdržljive - većina maskara se do kraja dana vrlo lako razmaže, a rješenje tog problema trebala bi biti tubing maskara. Umjesto da trepavice prekriva debelim slojevima pigmenta, ona omata svaku trepavicu vodootpornim polimerima nalik cjevčicama. Možda zvuči čudno na prvu, ali upravo one čine da naše trepavice izgledaju stvarno dobro satima. Na tržištu se pojavila prije 15 godina, ali tek se u posljednje vrijeme našla u središtu pozornosti i prvi vrhuncu beauty trendova. Umjesto voskova i ulja sadrži fleksibilne polimere koji jednakomjerno prekrivaju trepavice od 360 stupnjeva i upravo zbog tog efekta zaštitnog sloja tubing maskara traje cijeli dan. Vizualno ih produljuje i ne preslikava se na kapke što je čini idealnom za sportašice i one koje borave u prirodi.

Ključ za pronalaženje najbolje maskare leži u više faktora od same formule. Ona često zna biti izvrsna, ali četkica možda nije prava da se postigne izgled kakav želimo. "Sve se zapravo svodi na aplikator sa štapićem zahvaljujući kojem dobivamo razliku između produženog, uvijenog ili voluminoznog izgleda", pojasnila je za Cosmopolitan vizažistica slavnih iz Los Angelesa Jenna Nicole.

image

essence Bye Bye Panda Eyes (Amazon 4,60 eura)

AMAZON
image

L‘Oreal Paris Makeup Double Extend (Amazon 9 eura)

AMAZON
image

MAC Extended Play Gigablack Lash (Amazon 19,80 eura)

AMAZON
image

Zoeva Ooh La Lash Length & Lift (Douglas 22,49 eura)

DOUGLAS
image

Milani Highly Rated Lash Tubing (dm 17,95 eura)

PINK PANDA
image

Double Wear Zero-Smudge (Estee Lauder, 30.59 eur)

ESTEE LAUDER

Jedna od njezinih najvećih prednosti je lako skidanje. Čak vam nisu potrebni ni proizvodi za skidanje šminke s očiju, dovoljna je samo topla voda. U doticaju s njom cjevčice oko trepavica u trenutku će skliznuti s njih, nakon čega prstima samo lagano povučete maskaru, odnosno njezine ostatke.

Linker
05. rujan 2024 11:08