CHRIS COLLS/COURTESY ANINE BING/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
NOVITET

Kate Moss poput zvijezde starog Hollywooda u kampanji za novu Charlotte Tilbury maskaru

Slavna manekenka snimila je kampanju za maskaru inspiriranu zlatnim dobom Hollywooda u kojoj je pokazala svoju prirodnu ljepotu koja je i danas inspiracija njezinoj prijateljici i vizažistici Charlotte Tilbury.

Slavna manekenka snimila je kampanju za maskaru inspiriranu zlatnim dobom Hollywooda u kojoj je pokazala svoju prirodnu ljepotu koja je i danas inspiracija njezinoj prijateljici i vizažistici Charlotte Tilbury.

Dvije prijateljice ujedinile su se u beauty kampanji za maskaru iz koje je izašao video i fotografije kao iz starog Hollywooda. Radi se o slavnoj vizažistici Charlotte Tilbury i vlasnici istoimenog kozmetičkog brenda te supermodelu Kate Moss koje zajedno rade skoro od kada je slavna manekenka s 14 godina ušla u svijet mode. Sprijateljile su se kada je Kate imala 19 godina na snimanju kampanje za jedan magazin, a manekenka je kasnije postala i kuma Charlotteinoj djeci Valentini i Flynnu. U vrijeme kada je Kate Moss počinjala svoju karijeru u modnom svijetu, Charlotte, iako samo godinu dana starije od Kate, već je bila slavna i tražena vizažistica, a mlada manekenka postala joj je muza i inspiracija. Inspirirala ju je za kultni klasični ruž za usne Pillow Talk kojeg je Kate i promovirala na jednom modnom događanju.

Za njezin brend odradila je brojne kampanje, a za ovu je kazala kako joj je bilo posebno lijepo iskustvo.

‘‘Ovo snimanje bit će zapisano kao jedno od mojih najdražih snimanja ikada. Utjelovljenje lika fatalne žene kako bih oživjela Charlotteinu film noir viziju, učinilo me da se osjećam kao sirena s holivudskog ekrana. Jedino sam se nadala sam se da će mi dopustiti da zadržim taj Cadillac iz 1950-ih. Možda sljedeći put‘‘, sa smijehom je komentirala Kate Moss i dodala: ‘‘Uvijek se osjećam samopouzdanije kad nosim maskaru i ova je jedina koju sam nosila od kada ju je lansirala na tržište. To je ono kada napokon pronađete pravi proizvod za sebe. Oči su mi odmah izgledale veće i sjajnije, što je jako važno na snimanjima.‘‘

Iako je u siječnju Kate Moss navršila 50 godina, zahvaljujući vitkoj liniji i djevojačkom licu savršenih kontura idealnom za beauty kampanje i dalje radi bez stanke. U reklami za najnoviju ‘tubing‘ maskaru koja trepavice čini gustima i duljima, nosi nježno valovitu frizuru poput nekadašnje holivudske ikone Marylin Monroe, pokazujući svoju nježniju i ženstveniju stranu. Pokazala je i koji efekt na njezinim zelenim očima ima Exagger-eyes Volume maskara, a oči je iscrtala eye linerom, baš kako se šminka i u privatnom životu.

Osim toga, sve najvažnije savjete za šminkanje, kako je sama priznala, dobila je od svoje prijateljice Charlotte Tilbury pa se ne treba čuditi što se rado odaziva za reklamiranje njezinih proizvoda.

Linker
05. rujan 2024 11:05