Lily Collins haircut

 LILY COLLINS INSTAGRAM
Promjena imidža

Nove ljetne frizure slavnih dama: Poželjet ćete se odmah naručiti kod frizera

Promjena frizure uvijek je poželjna, a neke slavne dame su u ljeto odlučile ući potpuno transformirane - Julia Roberts i Zendaya su plavokose, Lily Collins ima savršen bob, a Rihanna blond kovrče

Promjena frizure uvijek je poželjna, a neke slavne dame su u ljeto odlučile ući potpuno transformirane - Julia Roberts i Zendaya su plavokose, Lily Collins ima savršen bob, a Rihanna blond kovrče

Ljeto jednostavno zove na promjenu, a brojne su se poznate dame odlučile za drastične promjene frizure. Od velikih promjena boje do reza, Julia Roberts, Lily Collins, Rihanna i Zendaya su u ljeto kročile s novim imidžima zbog kojih se odmah želimo naručiti kod svog frizera.

RIHANNA

Povodom lansiranja svoje nove linije namijenjenu za njezinu prirodnu kovrčavu kosu, Rihanna je odlučila pokazati svoju prirodnu teksturu i samim time je oduševila obožavatelje njezinih već popularnih proizvoda Fenty Beauty linije. Pjevačica izišla u New York Cityju pokazujući svoje prirodne kovrče. S laganim, sunčanim vrhovima i tamnijim korijenjem, RiRi je svojom kratkom stiliziranom frizurom potvrdila da može nositi bilo koju duljinu, teksturu ili boju na jedinstven način.

image
INSTAGRAM RIHANNA
image
RIHANNA INSTAGRAM

ZENDAYA

Polako i postupno Zendaya je postala plavuša, a svoju novu boju kose je predstavila na finalu Wimbledona. Prelazak s tamnosmeđe na plavu kosu može biti problematičan za zdravlje kose, ali Zendayina dramatična promjena primjer je kako do iste možete doći korak po korak. Prvi put je nagovijestila transformaciju na premijeri filma ‘Izazivači‘ na crvenom tepihu u Australiji sredinom ožujka gdje je 27-godišnjakinja predstavila svjetlije pramenove koji su joj uokvirili lice. Danas uživa u toploj, medeno plavoj boji.

image
TE-CO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK TE-CO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK
image

Zendaya poslije

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

JULIA ROBERTS

Nakon što je zadnjih nekoliko godina provela kao brineta (i najviše se poigravala sa šiškama), Julia Roberts odlučila se za duži bob i plavu boju. Time je svevremenska diva pokazala da je i dalje spremna na drastične promjene koje joj odlično pristaju. Njezina dugogodišnja koloristica, Kadi Lee, oglasila se na Instagramu gdje je napisala kako se Julia posljednji put za promjenu u plavo odlučila prije gotovo sedam godina i usput je dala savjet svima koji žele drastično promijeniti boju kose: "Krenite nježno, u više navrata. Nemojte biti pod pritiskom drastičnih i nerealnih "prije i poslije" slika na Instagramu“.

image
MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Julia Roberts i njezin frizer Serget Normant

INSTAGRAM HIGHBROWHIPPIE

LILY COLLINS

Šarmantna Emily iz Pariza nastavlja nas oduševljavati svojim transformacijama iz sezone u sezonu, a svoju je privatnu promjenu napravila na posve elegantan način. Srezala je svoju dugu kosu na sasvim kratki bob, ali bila je spremna i za promjenu boje kose. Ipak, dok se većina ljeti odlučuje za svjetlije nijanse, Lily je svoju kosu potamnila, a svoj novi bob elegantno stilizirala uz lice. "Iskreno, samo sam bila željna promjene pa sam iznenadila samu sebe," kaže Lily Collins.

I nas je iznenadila - ugodno.

image
BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK
image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
08. rujan 2024 01:42