Kendall Jenner

 INSTAGRAM
Njezin favorit

Obožava ju Kendall Jenner: Ova maskara daje efekt umjetnih trepavica, a moguće ju je kupiti i kod nas

Voluminozna formula omogućava da trepavice budu i do tri puta deblje, bez neželjenih grudica, zbog čega je savršen izbor za sve one koji traže učinkovit proizvod.

Voluminozna formula omogućava da trepavice budu i do tri puta deblje, bez neželjenih grudica, zbog čega je savršen izbor za sve one koji traže učinkovit proizvod.

Pronaći odgovarajuću maskaru nikada nije lako. S obzirom na to da mora zadovoljavati mnogo uvjeta - biti lagana i izdržljiva, ne smije se razmazivati, a trepavicama mora davati što veći volumen, sasvim je razumljivo da pronalazak one prave može biti itekako zahtjevan. Upravo zbog toga često se za beauty savjet i preporuke okrećemo poznatim trendsetericama, a jedna od njih je definitivno i Kendall Jenner koja na društvenim mrežama često dijeli savjete o make-upu, ali i omiljenim kozmetičkim proizvodima. Jedan od onih u koje se kune je i maskara koja daje efekt umjetnih trepavica, a moguće ju je nabaviti i kod nas.

Kako je otkrila u videu koji je snimila s vizažisticom Mary Phillips, a isti su zatim objavile na TikTok profilu, riječ je o L‘Oréal Paris Volume Million Lashes Panorama maskari. U samo nekoliko poteza trepavicama daje efektni volumen, a posebna četkica koju ima kombinirana je vlaknima različitih duljina. Voluminozna formula maskare omogućava da trepavice budu i do tri puta deblje, bez neželjenih grudica, zbog čega je savršen izbor za sve one koji traže učinkovit proizvod.

image

L‘Oréal Paris Volume Million Lashes Panorama maskara (14,90 eura)

L‘Oréal

Ovu hit maskaru u koju se kune i 28-godišnja manekenka moguće je nabaviti i kod nas, a prodaje se po pristupačnoj cijeni od 14,90 eura.

Linker
05. rujan 2024 11:25