Jedna olovka za usne osvojila je svijet

 SACHEU BEAUTY
Make-up hit

Ova olovka za usne osvojila je beauty svijet efektom i trajnošću, iako način na koji se nanosi izgleda pomalo zastrašujuće

Hibrid olovke i lip staina ruši rekorde trajnosti, a nanošenje je sve, samo ne ono na kakvo ste dosad naviknuli.

Hibrid olovke i lip staina ruši rekorde trajnosti, a nanošenje je sve, samo ne ono na kakvo ste dosad naviknuli.

Nanesete jedan sloj, vaše usne postaju tamnoljubičaste, kao zalivene tintom pa se prepadnete i pitate hoćete li hodati uokolo s usnama kao u Edwarda Škarorukog, pričekate između 10 i 20 minuta, a onda odlijepite sloj s usana - i ostaje predivna, rumena boja koja traje i traje...

Sigurno ste naletjeli na društvenim mrežama na barem jedan video koji prati ovaj scenarij, a ako niste, dopustite da vam objasnimo o čemu se radi. Riječ je o olovci za usne i lip stainu Lip Liner Stay N brenda Sacheu Beauty u koji se kunu mnoge beauty entuzijastice i influencerice zbog njegove nevjerojatne postojanosti i trajnosti, ali i divnih nijansi kojima prekriva usne (naravno, nakon što se skine tamna boja).
Ova olovka je patent Sarah Cheung čiji je video nanošenja svog izuma postao viralan na društvenim mrežama.

Za razliku od drugih olovki za usne na tržištu, tvrdi proizvođač, ovaj dugotrajna olovka za usne i lip stain u jednom održava vaše usne savršenima cijeli dan i noć, bez potrebe za ponovnim nanošenjem svaki sat. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i vitaminom E za dodatnu njegu, a dolazi u sedam nijansi - od nude do jarkih.

image

Lip Liner Stay-N

SACHEU BEAUTY SACHEU BEAUTY

Nanosi se na očišćene i suhe usnice, a najbolji efekt se postiže kada se na kraju, nako što odlijepite sloj proizvoda, nanese malo balzama ili ulja na usne. Cijena na Amazonu je 11 eura.

Linker
05. rujan 2024 11:18