INSTAGRAM
Beauty trend

Ovaj marker za usne s prirodnim efektom tetovaže postao je hit na TikToku, a nećete ga ni previše platiti

Kiko Milano marker za usne obožavaju mnoge TikTokerice, a postojan je do 10 sati.

Kiko Milano marker za usne obožavaju mnoge TikTokerice, a postojan je do 10 sati.

U svijetu ljepote društvene mreže već dugo imaju značajnu ulogu u postavljanju trendova, no nijedna platforma nije toliko utjecajna u tom pogledu kao TikTok. Ova aplikacija, koja je eksplodirala u popularnosti posljednjih godina, postala je nezaobilazna destinacija za one koji žele biti u korak s najnovijim beauty trendovima. Od viralnih make-up izazova do inovativnih skincare rutina, TikTok je postao mjesto gdje se stvaraju i šire trendovi u ljepoti.

Proizvod koji obožava algoritam TikToka privukao je i našu pažnju, a riječ je o Kiko Milano markeru za usne s prirodnim efektom tetovaže koji se ne razmazuje i postojan je do 10 sati. Formula na bazi vode u kombinaciji s posebnim polimerima postiže prirodan "tattoo finish" i ugodan osjećaj bez težine na usnama. Zahvaljujući kompleksu aktivnih sastojaka, ugodan je tijekom nanošenja, trenutno prianjanja i otpušta boju koja je s vremenom intenzivnija.

image

Kiko Milano marker za usne, cijena: 10,99 eura

SPRING STUDIOS
image
KIKO MILANO
image
KIKO MILANO

Kako kažu mnoge TikTokerice, njegova fluidna tekstura suši se u nekoliko trenutaka i ostavlja lagan i neprimjetan film na usnama, a blago zaobljeni precizni vrh omogućuje ocrtavanje konture usana i ispunjavanje željenim intenzitetom boje što ih ostavlja glatkima i mekima. Dostupan je u različitim mat nijansama i slatkog je voćnog mirisa kojem je teško odoljeti.

Korisnici na TikToku dijele svoje osobne savjete, trikove i recenzije, često bez uljepšavanja ili previše profesionalne produkcije, a taj pristup rezonira s publikom koja cijeni iskrenost i neposrednost. Kao rezultat toga, trendovi koji se pojavljuju na TikToku često su stvarni odraz onoga što ljudi zaista koriste i vole. S obzirom na popularnost ovog markera, jedva čekamo vidjeti što će nam sljedeće donijeti ova popularna društvena mreža.

Linker
05. rujan 2024 11:11