Zendaya

 ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK
vječni favorit

Sada kada je i Zendaya nosi, nema sumnje da je ovo hit-manikura sezone: "Kako joj divno pristaje ova boja"

Pomalo neočekivano za ovo godišnje doba, ali jedna boja laka postala je najpoželjnija, a slavna glumica jako je tako dobro nosi.

Pomalo neočekivano za ovo godišnje doba, ali jedna boja laka postala je najpoželjnija, a slavna glumica jako je tako dobro nosi.

Jedna od najtraženijih i najzaposlenijih glumica današnjice, 27-godišnja Zendaya privlači pažnju svojom osobnošću, ali i stilom kojim jednostavno inspirira. Svako njezino pojavljivanje u javnosti analizira se do najsitnijih detalja, posebice nakon uloge u hit-seriji "Euphoria", koja joj je donijela prvi Emmy i nakon koje je nastavila nizati sve zapaženije uloge, što na televiziji, što na velikom platnu.

image

Zendaya je obožavateljica francuske manikure koja joj pristaje uz sve odjevne kombinacije

ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK

Voli eksperimentirati s modnim stilovima, a pristaje joj sve što odjene - od romantičnih bijelih haljina, glamuroznih kombinacija za crvene tepihe, poslovnih odijela i kombinezona do futurističkih kreacija kakve je nosila promovirajući drugi nastavak filma "Dina". No Zendaya zapravo voli da su stvari jednostavne pa tako i kada je riječ o manikuri. S obzirom na to da često mijenja outfite, najčešće bira klasičnu francusku manikuru, no sada kada je završila s promoviranjem svojih posljednjih filmskih uradaka, ima više vremena za eksperimentiranje, a njezin je posljednji izbor u isto vrijeme je iznenađujuć i klasičan.

image
ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK

Britanska manikerka Marina Dobic, koja često radi s nagrađivanom zvijezdom, zamijenila je glumičine prozirne nijanse laka u one jarko crvene, pa se svojim radom pohvalila na profilu na Instagramu.

"Manikura za Zendayu. Kako joj divno pristaje ova crvena boja", napisala je Dobic i dobila komplimente za ono što je napravila.

Nail artisti predvidjeli su da će vatrena, pikantna crvena biti trendi nijansa za 2024., a sudeći da je to izbor i jedne od najvećih zvijezda današnjice, bili su u pravu.

Ako i vi želite uloviti ovaj trend, pronašli smo lakove u jarkocrvenoj. Uživajte!

image

Chanel Le Vernis (29,40 eura)

CHANEL
image

OPI Red My Fortune Cookie (11,01 eura)

OPI
image

CATRICE ICONAILS (2,60 eura)

CATRICE
image

ZOYA Kara (15,77 eura)

DOUGLAS
image

Dior Vernis (36,79 eura)

DIOR
image

Alessandro Classic Red (9,15 eura)

BAZZAR
Linker
18. listopad 2024 05:50