MARE MILIN
NATURAL MAKE-UP

Simona Antonović priprema jedinstvenu masterclass radionicu, imamo sve detalje

U Zagrebu 14. i 15. studenog možete iz prve ruke naučiti sve od ove uspješne make-up artistice.

U Zagrebu 14. i 15. studenog možete iz prve ruke naučiti sve od ove uspješne make-up artistice.

Uspješna karijera make-up umjetnice te brojne zadovoljne klijentice učinile su Simonu Antonović jednom od vodećih make-up artistica. Ove jeseni javnosti predstavlja NATURAL MAKE-UP MASTERCLASS za make-up artiste, jedinstvenu i ekskluzivnu make-up edukaciju u suradnji s poznatim brendom Chanel.

Zavidan je njezin portfolio u kojemu se posebno ističe suradnja s najprestižnijom svjetskom modnom kućom Chanel na snimanjima modnih i beauty editorijala za portale i časopise te ekskluzivnim predstavljanjima novih Chanel beauty kolekcija za područje središnje i istočne Europe, kao i Mediterana na kojima upravo Simona prezentira najnovije make-up proizvode poznatog brenda.

"Natural, odnosno prirodni make-up odnosi se na suptilan i minimalistički pristup šminkanju koji naglašava karakteristike lica bez dramatične promjene izgleda. S njime stvaramo svjež, blistav izgled koji naglašava i ističe prirodnu ljepotu. Savršeno je prikladan za razne prigode, kao i svakodnevno nošenje - posao, izlaske, proslave... Svestran je i može se prilagoditi svakoj dobnoj skupini i tipu kože. Natural make-up ima izuzetno značajnu društvenu i kulturološku ulogu u prihvaćanju autentičnosti i jačanju samopouzdanja žena. Osim toga, snažno utječe na zdravu i njegovanu kožu jer zbog svoje specifičnosti zahtjeva svakodnevnu rutinu njege kože", otkriva Simona govoreći o novom projektu.

image
MARE MILIN

Projekt je nastao u suradnji Simone Antonović i Chanela, a naša make-up artistica za masterclass je kreirala četiri nezaboravna, najtraženija i najpopularnija prirodna make-up looka današnjice - Soft Glam, Evening Look, Statement Lips i Warm Tones. Ovaj jedinstveni masterclass nije samo uobičajeno gledanje kako make-up artist radi navedene lookove, već i detaljna primjena demonstriranih lookova uz Simonin stručni nadzor. Upravo zato, Simonin NATURAL MAKEUP MASTERCLASS traje dva dana tijekom kojih će se raditi dva looka dnevno, a sve kako bi polaznice imale dovoljno vremena za kreirati pokazani look.

Prvo će Simona raditi demonstraciju looka, a zatim će ga polaznice primijeniti i usavršavati. Polaznice će ekskluzivno koristiti Chanel make-up i skincare proizvode što ovaj masterclass čini pravom poslasticom za sve umjetnice i one koje to tek žele postati. Simonino znanje i iskustvo u radu s Chanel make-up i skincare proizvodima neusporedivo je u Hrvatskoj i regiji, što NATURAL MAKEUP MASTERCLASS čini nezaboravnim iskustvom s pravim insajderskim uvidom u make-up i skincare proizvode brenda.

image
MARE MILIN

Broj polaznika je ograničen na 16 kako bi svi imali dovoljno vremena za uspješnu primjenu i učenje pokazanih lookova, a edukacija je namijenjena make-up artisticama i onima koje to žele postati. Masterclass će se održati 14. i 15. studenog od 9:00 do 18:00 sati u Zagrebu, a više informacija i mogućnost prijave dostupno je na poveznici.

Linker
09. listopad 2024 12:43