Angels‘ Share by Kilian

ZA LJUBITELJE CIMETA

Volite cimet rolice? Onda ćete obožavati ova 3 parfema koji neodoljivo podsjećaju na omiljenu zimsku slasticu

Obožavate miris svježe pečenih cimet rolica? Onda ćete voljeti i ova tri parfema.

Obožavate miris svježe pečenih cimet rolica? Onda ćete voljeti i ova tri parfema.

Slatki miris cimet rolica mnogima je prva asocijacija na zimsko razdoblje pa nije neobično što su ga mnogi odlučili "zarobiti" u bočice, a mi smo odabrali tri parfema zbog kojih će vas mnogi poželjeti pojesti. Naravno, ovi parfemi nisu za one koji ne vole slatke mirise i note cimeta, dok za one koji obožavaju cimet rolice imamo i recept za najbolje!

Angels‘ Share by Kilian

image

Angels‘ Share by Kilian

Luksuzni uniseks parfem savršeno dočarava slatki miris cimet rolica. Angels‘ Share by Kilian otvara se notama konjaka, hrasta i tonka graha, dok srednje note donose punu aromu cimeta i vanilije. Ove note zajedno stvaraju gurmanski miris koji neodoljivo podsjeća na svježe pečene cimet rolice. Bazne note hrasta daju parfemu dodatnu toplinu i dubinu, kao da ste upravo izvadili pladanj cimet rolica iz pećnice.

Demeter Cinnamon Bun

image

Demeter Cinnamon Bun

Oni koji žele doslovniji miris, ovaj parfem je najbolji izbor jer je dio Demeterove kolekcije mirisa koji vjerno reproduciraju one iz svakodnevnog života. Demeter Cinnamon Bun otvara se intenzivnim mirisom svježe pečenog tijesta i toplog cimeta. Srednje note donose slatkoću glazure, dok bazne note vanilije i maslaca zaokružuju miris, dajući mu punoću i trajnost. Ovaj parfem je jednostavan, ali učinkovit u svom cilju. On ne pokušava biti ništa drugo osim mirisa cimet rolice, i to mu uspijeva.

Tom Ford Plum Japonais

image

Tom Ford Plum Japonais

Za one koji žele sofisticiraniju interpretaciju mirisa cimet rolica, Tom Ford Plum Japonais nudi zanimljivu alternativu. Iako nije direktna reprodukcija mirisa omiljenog zimskog deserta, ovaj parfem koristi cimet kao ključnu notu u svojoj kompleksnoj kompoziciji. Plum Japonais otvara se slatkom notom šljive, koja se brzo miješa s toplim cimetom. Srednje note donose dim i amber, dodajući dubinu i kompleksnost mirisu. Bazne note drva i ouda daju parfemu bogatu, toplu pozadinu koja podsjeća na pečeno tijesto cimet rolica. Ovaj parfem uzima ključne elemente mirisa - slatkoću, toplinu i cimet - i pretvara ih u luksuzni miris.

Odaberite svoj savršeni miris

Ova tri parfema nude različite interpretacije mirisa cimet rolica, od direktne reprodukcije do sofisticirane reinterpretacije. Bez obzira na vaš ukus, jedan od ovih parfema sigurno će zadovoljiti vašu želju za toplim, slatkim mirisom ovog omiljenog zimskog deserta. Oni su savršen način da unesete malo topline i ugode u hladne zimske dane.

Linker
20. listopad 2024 20:06