Nicola Peltz Beckham

 BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/SHUTTERSTOCK BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/SHUTTERSTOCK
Vrući trend

Želimo kopirati! I Nicola Peltz Beckham skratila je kosu u presladak bob - više nema sumnje koja je frizura godine

Oštri slojevi u kombinaciji s tamnom bojom daju frizuri cool izgled, ali je i dalje nosiva i jednostavna za svakodnevno stiliziranje.

Oštri slojevi u kombinaciji s tamnom bojom daju frizuri cool izgled, ali je i dalje nosiva i jednostavna za svakodnevno stiliziranje.

Nema bilo kakve sumnje - vladavina bob frizure je na vrhuncu, a sada se i Nicola Peltz Beckham pridružila trendu. Na svom Instagram profilu je pokazala chic osvježenje, objavivši fotografiju na benzinskoj postaji u ležernoj trenirci i topu.

Nicola je zadržala svoju crnu boju i skratila kosu do ramena. Također se odlučila za slojevitu frizuru, s kraćim pramenovima koji završavaju tik iznad brade i slojevima koji padaju preko ključne kosti. Ovi oštri slojevi u kombinaciji s tamnom bojom daju frizuri cool izgled, ali je i dalje nosiva i jednostavna za svakodnevno stiliziranje. Moramo reći, malo podsjeća na kutnu i oštru bob frizuru Victorije Beckham iz ranih 2000-tih, što su brzo uočili njezini pratitelji na Instagramu. Tako je jedan od komentara glasio da frizura daje "Posh Spice vibracije".

image

Victoria Beckham nekad je imala tamni bob

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Bob, dakle, ostaje jedan od najvećih trendova jesenskih frizura, ali s obratom - pun je volumena, slojevit i uokviruje lice. Nicolin "Posh bob" savršeno se uklapa u taj opis.

Linker
23. listopad 2024 13:32