Laura Dern i Liam Hemsworth u novom filmu ”Lonely planet”

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
NOVITETI

Za sve ljubitelje streaming servisa: Donosimo listu najboljih filmova i serija koje stižu u listopadu

Mjesec koji nagovještava Noć vještica, osim horora i trilera nudi romantične filmove, nove serije, ali i serije koje napokon dobivaju svoj nastavak. Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Mjesec koji nagovještava Noć vještica, osim horora i trilera nudi romantične filmove, nove serije, ali i serije koje napokon dobivaju svoj nastavak. Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Stigao je listopad, što znači da će nam se lijene večeri ili vikendi pod dekicom uz dobru seriju ili film pod dekicom činiti kao sve primamljivija ideja. Donosimo novitete koji se premijerno prikazuju ovaj mjesec na Netflixu, Maxu, Disney + i platformi Prime Video, a vi pripremite kokice i vruću čokoladu!

Platforma 2 (Netflix)

Na Netflix 4. listopada stiže španjolski triler, koji prati uzbudljivo fizičko putovanje koje omogućuje pristup tami, gdje je zastrašujuće pogledati. Apelira na građansku odgovornost gledatelja i tjera ga da se suoči s granicama vlastite solidarnosti. Dok misteriozni vođa nameće svoju vladavinu na Platformi, novi stanovnik postaje upleten u bitku protiv kontroverzne metode borbe protiv brutalnog sustava hranjenja. Ali kad jedenje s krivog tanjura postane smrtna presuda, postavlja se pitanje koliko daleko biste bili spremni ići da spasite svoj život?

The Franchise (Max)

Najnovija serija kreatora "Veepa" Armanda Iannccija te Jona Browna i Sama Mendesa, komedija je koja se odvija na radnom mjestu. Serija prati glumce i ekipu filma, koje glume Himesh Patel, Billy Magnussen, Lolly Adefope i drugi, koji rade na kaotičnom filmskom setu o superherojima. Na platformu Max stiže 6. listopada.

Braća Menendez (Netflix)

Nakon serije "Čudovišta: Priča o Lyleu i Eriku Menendezu" koja je izašla sredinom rujna, na Netflix stiže i dokumentarac o braći Menendez u režiji Alejanda Hartmanna. Služeći doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva svojih roditelja, Lyle i Erik Menendez progovaraju o šokantnom zločinu i suđenju iz 1989. godine. Netflix je potvrdio da su Lyle i Erik Menendez sudjelovali u audio intervjuima za dokumentarac, što je prvi put u gotovo 30 godina da oba brata "ponovno govore o suđenju koje je šokiralo naciju", najavili su producenti, što je vidljivo i u traileru za dokumentarac. Na Netflixu će se prikazivati od 7. listopada.

Outer Banks, 4. sezona Part 1 (Netflix)

Poguesi se vraćaju po još akcije i avanture s četvrtom sezonom serije "Outer Banks". Nakon pronalaska zlata u El Doradu, vraćaju se na OBX i obvezuju se na "normalan" život. Sagradili su si novo sigurno utočište, službeno nazvano "Poguelandia 2.0", gdje žive zajedno i vode prilično uspješnu trgovinu mamcima, priborom i čarter turama. Ali nakon nekoliko financijskih neuspjeha, John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope i Cleo prihvaćaju ponudu i vraćaju se u igru ​​"G" za potpuno novu avanturu. Glavne uloge i dalje imaju Chase Stokes, Madelyn Cline, Rudy Pankow, Madison Bailey, Jonathan Daviss i Carlacia Grant. Sezona je podijeljena u dva dijela od pet epizoda, prvi dio počinje 10. listopada, a drugi nastavak sezone dolazi 7. studenog.

Lonely planet (Netflix)

Oskarovka Laura Dern i glumac Liam Hemsworth udružili su se u novom romantičnom filmu kojem je radnja smještena u Maroku. Režiju potpisuje Susannah Grant, najpoznatija po filmu "Erin Brokovich", a radnja prati Katherine (Dern), spisateljicu koja odlazi u inozemstvo, a tamo upoznaje mladića zbog kojeg upada u nevjerojatnu ljubavnu priču. Film stiže na Netflix 11. listopada.

Brothers (Prime Video)

Peter Dinklage i Josh Brolin braća su kriminalaci u novom filmu koji dolazi 17. listopada na Prime Video. Priča prati kriminalca koji je pokušao krenuti u pravom smjeru da postane iskren sve do trenutka kada se ponovno ujedini sa svojim bratom blizancem koji ispituje zdrav razum na putovanju preko zemlje gdje će testrati životne granice. Usput izbjegavajući metke, zakon i nadmoćnu majku, moraju zaliječiti svoju prekinutu obiteljsku vezu prije nego što se međusobno ubiju.

The Office, Australija (Prime Video)

Dugo iščekivana australska verzija serije "U uredu", trinaesta je adaptacija globalne hit franšize i prati zaposlenike u tvrtki za pakiranje Flinley Craddick u Sydneyu. Kada direktorica Hannah dobije vijest iz glavnog ureda da će zatvoriti njezinu podružnicu i natjerati sve da rade od kuće, ona prelazi u način preživljavanja, dajući obećanja koja ne može ispuniti kako bi svoju "radnu obitelj" održala na okupu. Osoblje Flinley Craddicka udovoljava joj i mora trpjeti njezine neobične spletke dok rade prema nemogućim ciljevima koji su im postavljeni. Serija stiže na Prime video 18. listopada.

Wizards Beyond Waverly Place (Disney +)

Jedna od najiščekivanijih serija stiže na Disney+, a to je "Wizards Beyond Waverly Place" koja je nastavak "Čarobnjaka iz Waverlyja" iz 2007. godine. Originalne zvijezde serije David Henrie i Selena Gomez potpisuju produkciju, a u seriji se Henrie vraća ulozi Justina Russoa dok počinje trenirati mladog čarobnjaka čije su moći izvan kontrole. Gomez bi se trebala pojaviti kao gostujuća zvijezda u seriji kao Alex Russo, a zasad nije potvrđeno hoće li se pojavljivati još glumaca iz originalne serije. Prvih osam epizoda bit će prikazano 30. listopada nakon premijere serije na Disney Channelu.

Time cut (Netflix)

Baš za Noć vještica, na Netflix stiže znanstveno-fantastični horor film, a glavne uloge preuzimaju zvijezde serija "Outer Banks" Madison Bailey i "Ginny i Georgia" Antonia Gentry. Kad Lucy Field (Madison Bailey) otkrije vremeplov odluči otputovati natrag i spriječiti zločin koji je progonio njezin mladi život: ubojstvo njezine starije sestre Summer (Antonia Gentry).

Linker
04. listopad 2024 10:36