INO ZELJAK
SLATKI NOVITET

Limun, bijela čokolada i matcha tajna su namaza koji obara s nogu

Ovaj namaz idealan je u kombinaciji s palačinkama, kroasanom ili pak u spoju s narezanim voćem. Ipak, puninu okusa najbolje ćete osjetiti ako ga jedete samog...

Ovaj namaz idealan je u kombinaciji s palačinkama, kroasanom ili pak u spoju s narezanim voćem. Ipak, puninu okusa najbolje ćete osjetiti ako ga jedete samog...

Matcha je u posljednjih nekoliko godina postala sve popularnija namirnica u Hrvatskoj jer osim što je ukusna i odlična zamjena za kavu ima i brojne blagotvorne benefite za organizam. Ovaj nježni zeleni čaj u prahu prava je riznica antioksidansa, aminokiselina, vitamina i minerala, uz to dobro djeluje na kožu, pospješuje rad organa i iznutra obnavlja stanice. Najčešće se konzumira u formi matcha čaja ili kao matcha latte, a tu su još i varijante s limunadom te alkoholnim i bezalkoholnim koktelima.

image
MATERIA

S obzirom da je matcha izuzetno svestrana namirnica, može se koristiti i kao dio različitih deserta. Tako su početkom godine sestre Zrinka i Maja Blažević iz brenda Materia udružile snage s dečkima iz brenda Chozen, poznatim po ručno rađenim, ekskluzivnim čokoladnim bombonima te su zajedničkim snagama kreirali fantastične matcha dražeje - kombinaciju bogatog, orašastog okusa slanih badema sa suptilnom gorčinom matche, fino mljevenog praha posebno uzgojenog i obrađenog lišća zelenog čaja, kiselkastu notu limuna i neodoljivu bijelu čokoladu.

Nakon brojnih pozitivnih reakcija na matcha dražeje, došlo je vrijeme za novi Materia x Chozen launch – koji ovog puta vješto spaja limun, bijelu čokoladu i matchu u najkremastiji namaz.

image

Materia i Chozen ponovno su udružili snage

INO ZELJAK
image
INO ZELJAK

Može se koristiti na razne načine, a svatko će pronaći kombinaciju koja mu najviše odgovara. Primjerice, kao namaz na palačinkama, unutar praznog kroasana ili na krišku nekog finog kruha. Divno će pasati i s narezanim voćem, npr. jagodama ili bananama, a može se dodati i u jutarnju granolu ili smoothie, a za poseban gušt najbolje ga je jesti samog, na žlicu, kako biste u cijelosti doživjeli okus.

image

Matcha je odlična zamjena za kavu

INO ZELJAK

"Jako nas veseli nova suradnja s Chozenom, njegujemo divno partnerstvo, obožavamo svaki proizvod s matchom koji dečki naprave, pa tako vjerujemo i kako će ovaj namaz naići na pozitivne kritike“- rekle su Maja i Zrinka iz Materie.

image

Bit će savršena kombinacija s kroasanom

INO ZELJAK

"Sa curama iz Materie imamo super komunikaciju i svaki proizvod koji zamislimo znamo da će i zaživjeti. Veselimo se komentarima za namaz, a i svim budućim suradnjama", rekao je Dražen Zeljković iz Chozena.

Linker
06. rujan 2024 05:11