Slastice s kestenom vjesnik su jeseni

 LUMMI
vege hop

Sretan prvi dan jeseni! Pronašli smo gdje u Zagrebu već možete pojesti kolače od kestena, bajadere i kocke izgledaju slasno

Veganski restoran u Vlaškoj predstavio je svoje jesenske favorite i u svoju ponudu uvrstio dvije slastice - kesten kocku i kesten bajaderu.

Veganski restoran u Vlaškoj predstavio je svoje jesenske favorite i u svoju ponudu uvrstio dvije slastice - kesten kocku i kesten bajaderu.

Danas je prvi dan jeseni, a što vam padne na um s prvim danima jeseni? Naravno, kesteni, pečeni vrući ili deserti od ovog jesenskog ploda. A pronašli smo gdje već sada u Zagrebu možete uživati u kolačima od kestena. Vegehop, veganski restoran u zagrebačkoj Vlaškoj ulici 79, za dane pred nama pripremio je dvije nove slastice - kesten kocku i kesten bajaderu. Već tradicionalno svake jeseni, ovaj restoran u ponudi ima nove vrste kolača od kestena.

Za sve ljubitelje orašastih plodova, idealna je kesten kocka koja se sastoji od sočnog biskvita, kreme od kestena, šlaga i lješnjaka.

image

Vegehop kesten kocka

VEGEHOP

Oni koji pak više vole spoj čokoladnih okusa, mogu isprobati kesten bajaderu. To je kolač koji ne sadrži glutenske namirnice, ali je idealan spoj kreme od kestena, oraha, ruma i čokolade.

image

Vegehop kesten bajadera

VEGEHOP

Na mrežnim stranicama restorana pojasnili su kako se kesten preporučuje konzumirati kod anemije, fizičke i mentalne iscrpljenosti, a zbog velike energetske vrijednosti posebno se preporučuje sportašima i djeci. Pečeni kesten sadrži više vitamina, a kuhani veću količinu mineralnih sastojaka. Sasvim dovoljan razlog da se prepustite uživanju u ovim neodoljivim slasticama, zar ne?

Linker
09. listopad 2024 19:32