DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK; CANVA
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Rak: Poželjet ćete nešto više od samo zabave i flerta, a omiljena zanimacija bit će vam odmaranje na plaži

Donosimo veliki ljetni horoskop za Rakove (od 22. lipnja do 22. srpnja)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Rakove (od 22. lipnja do 22. srpnja)

LJUBAV I SEKS

Početak ljeta bit će čaroban. Bit ćete zavodljivi, požudni i željni pažnje, koju ćete s lakoćom pronalaziti. Pripadnici suprotnog spola bit će slabi na vaše čari pa vam neće nedostajati prilika za akciju. Sredinom srpnja poželjet ćete ostvariti nešto više od zabave i flerta pa biste tada mogli započeti odnos s osobom koja vam ulijeva povjerenje. Ako ste u dugoj vezi, prvi dio srpnja sjajan je za odlazak na ljetovanje s voljenim, a i kolovoz vam donosi ugodne zajedničke trenutke. Dragi će vam biti i ljubavnik i najbolji prijatelj pa ćete sve raditi zajedno i steći nezaboravne uspomene. U rujnu dolazi do porasta tenzija, a najviše ćete se sukobljavati oko financija i kućanskih tema.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Bit ćete aktivni na društvenom polju i rado se odazivati pozivima na izlazak. Iako nećete propuštati priliku da se zabavite na koncertu ili fjeri, ipak će vam najdraža biti intimnija druženja. Povezivat ćete se s ljudima na emocionalnoj razini pa ćete primijetiti da vam se češće otvaraju i dijele s vama intimne detalje iz života. Steći ćete nova prijateljstva koja bi mogla imati dubok značaj za vaš život.

image

Margot Robbie, glumica, 2. srpnja 1990.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

PUTOVANJA I HOBIJI

U prvim tjednima ljeta putovanja i izlasci zauzimat će važan dio vaše svakodnevice. Željet ćete posjetiti što više mjesta i steći što više iskustva, no sredinom srpnja to će vam postati zamorno. Usporit ćete ritam i provoditi više vremena opuštajući se, a odmaranje na plaži ili bazenu uz koktele bit će vam omiljena zanimacija. Privlačit će vas mirnija i nerazvikana mjesta na kojima nema puno turista.

DUH I TIJELO

U srpnju ćete se osjećati odlično i biti puni energije. To je razdoblje idealno za aktivan odmor, pa se okušajte u surfanju, odbojci na pijesku i nastojte što više plivati. Bilo kakav sport bit će pogodan jer će vas oslobađati negativne energije. Drugi dio ljeta bit će mirniji, a ljubav prema piću i hrani mogla bi vam prouzrokovati pokoji kilogram viška. U rujnu ćete živnuti, no povedite računa o tome da se ne ozlijedite prilikom vježbanja.

Linker
05. rujan 2024 19:33