SONY PICTURES/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Djevice će krenuti u osvajačke pohode, a Ovnovi će biti u središtu pažnje

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. kolovoza.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Povoljna planetarna kretanja najavljuju vam uživanje u predstojećim danima. Komunikacija s partnerom prožeta je razumijevanjem. Zajedničko putovanje ili izlet unijet će strast u duge veze. POSAO Proširit ćete intelektualne i profesionalne obzore, naučiti nešto novo ili dokono uživati u putovanju s kolegama. Bit ćete precizni u administrativnim i financijskim radnim zadacima. KUŠNJA TJEDNA Vaš će rad biti izložen oku javnosti, što će vam donijeti izvjesno opterećenje. PRILIKA TJEDNA Vaše prednosti su atraktivan izgled i pomno izabrana odjeća - provokativna, ali ne i vulgarna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zapljusnuti valom pohote, bez oklijevanja ćete krenuti u osvajačke pohode. Zauzeti će s partnerom puno razgovarati, a ono što će otkrivati još će ih više vezati jedno uz drugo. POSAO Morat ćete ugađati drugima da biste izbjegli sukobe. Osjećaj zakinutosti ili nepravde bit će prolazne naravi. Suzdržite se od ishitrenih poteza i ne potpisujte nesigurne ugovore. PRILIKA TJEDNA Briga za tijelo donosi vam izvrsne rezultate. Otiđite frizeru ili u salon ljepote.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Okrenut ćete se staroj ljubavi ili se naći u ljubavnoj ilegali kako biste sakrili naklonost prema nekome tko je zauzet. Moguće su nagle odluke vezane uz sklapanje braka ili zajedničkog života. POSAO Naklonost Jupitera olakšat će vam financijske planove. Na vama je da prepoznate povoljan trenutak za akciju, posebice ako se bavite trgovinom ili planirate nešto kupiti ili prodati. PRILIKA TJEDNA Ne odbijajte pozive na druženje jer se možete uistinu dobro provesti.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Težite li novim erotskim doživljajima, nećete ostati kratkih rukava. Vaša će tajanstvenost i zamjetna seksualna karizma privlačiti promatrače. Vi ćete voditi igru. POSAO Većinu mentalne energije usmjerit ćete na trenutačnu financijsku situaciju te odnos kolega i šefova prema vama. Prijatelji će vam biti desna ruka u rješavanju tekuće problematike. PRILIKA TJEDNA Kad vas znanac upozna s nekim zanimljivim, dogovorite ponovni susret.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Suočit ćete se sa spoznajom da ste previše idealizirali partnera. U trenucima ljutnje možete pretjerati s kritikama i optužbama. Nekad će i sitnica biti dovoljna da vas izbaci iz takta. POSAO Nećete biti baš zadovoljni svojim učinkom, a još manje suradnicima. Očekivat ćete više nego što ćete dobiti. Bilo bi dobro da se manje oslanjate na druge i njihova obećanja. PRILIKA TJEDNA Budite malo tajanstveni - nemojte odmah odigrati sve adute.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nailazit ćete na osobe koji će vam ponuditi tek kratko erotsko zadovoljstvo, premda će se u početku činiti da je riječ o velikoj ljubavi. Ni vi nećete biti sigurni želite li vezu ili avanturu. POSAO Moguće je putovanje u inozemstvo ili poslovni kontakti s pojedincima koji žive u udaljenim mjestima. U utorak će vam nekadašnji suradnici pripremiti ugodno iznenađenje. PRILIKA TJEDNA Bavite se hobijem i društvenim igrama. Otiđite koji dan u gorske krajeve.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša će hirovitost biti kriva za prolazne smetnje. Suprotna strana zasad je u povoljnijem položaju pa ćete se morati prilagođavati njenom ritmu. Moguć je flert u radnom okruženju. POSAO Bez obzira na ljetni ugođaj, ambiciozno ćete grabiti prema svom cilju, motivirajući i druge da se više trude. Imat ćete zanimljive prijedloge kojima biste mogli unaprijediti poslovanje. PRILIKA TJEDNA Vikend je kao stvoren za koketiranje, romantiku i ljubavne planove.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Nedostajat će vam volje i snage za aktivniji ljubavni život. Sve što je zahtjevnije od površnog razgovora i flerta doživljavat ćete kao napor. U braku će nedostajati topline i intime. POSAO Nećete biti zadovoljni kolegijalnošću pojedinih suradnika. Činit će vam se da se morate odricati zbog drugih, a bez prigodne naknade. Pažljivo postupajte s povjerljivim podacima. PRILIKA TJEDNA Iskoristite boravak na moru da zategnete mišiće i postignete brončanu boju.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV U središtu ste pozornosti partnera i bližnjih. Nastojat će vam olakšati život, okružiti vas toplinom i sigurnošću. Društveni kontakti bit će intenzivni. Moguć je susret s virtualnom simpatijom. POSAO Nastojat ćete prenijeti entuzijazam na druge, rado ćete im pomagati pronalazeći lijepu riječ za svakoga. Katkad ćete se porječkati s onima koji su previše pragmatični i ograničeni. PRILIKA TJEDNA U srijedu ćete na lak način ostvariti planove vezane uz putovanje.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Blistat ćete obnovljenom energijom, osunčanom puti i doziranom koketnošću. Osoba koja vam zapadne za oko neće vam dugo izmicati, bez obzira bila slobodna ili ne. POSAO Stvari će se odvijati malo sporije, što će vam jednim dijelom i odgovarati. Upoznat ćete pojedince čiji će poslovni put biti pravo nadahnuće za vas. Oslonite se na svoju kreativnost. PRILIKA TJEDNA Gledate li na obitelj kao na oazu mira, vikend kod kuće neće vam teško pasti.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Prekapat ćete po uspomenama i analizirati prošlost. Imat ćete osjećaj da ste zakinuti i nemate ono što želite pa ćete morati mijenjati taktiku. Ljubavna inicijativa prijeći će na vašu stranu. POSAO Retrogradni Merkur usporit će vaše reakcije, donoseći i otegotne okolnosti. Ukazat će se mogućnost za zaradu, no nećete biti sigurni trebate li je iskoristiti jer će nositi i dozu rizika. PRILIKA TJEDNA Vikend je pogodan za zabavu i ljubavne zagrljaje, ali i za sretni dobitak.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Predstoji vam zanimljiv susret, koji će se ubrzo pretvoriti u flert. Mogli biste doživjeti ljubav na prvi pogled ili se preko noći odlučiti na radikalne zaokrete u osjećajnom životu. POSAO Kontakti, sastanci i putovanja korisni su za vaš profesionalni status. Primit ćete ili pružiti dragocjenu pomoć ili savjet. Očekuje vas sporazum koji ćete skrivati od drugih. PRILIKA TJEDNA Obznanite li joj svoje intimne želje, brže ćete doprijeti do srca nove simpatije.

Linker
10. rujan 2024 10:00