A Family Affair‘

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavove čekaju nove poslovne prilike, a Blizanci će se zaljubiti preko ušiju

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 18. do 24. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 18. do 24. srpnja.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi nova poznanstva i prigodu da osvanete u novoj ljubavnoj vezi. Poneseni snažnim porivom za osjećajnim i erotskim zadovoljstvom, brzo ćete se upustiti u romansu.

POSAO Ukazat će vam se mogućnost za poboljšanje društvenog statusa, pa čak i za promjenu posla. Poticaj za to mogle bi biti kritike koje će vas prilično pogoditi, ali i motivirati da se više trudite.

KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna pridavat ćete veliku važnost partnerovom ponašanju prema vama kad ste u društvu prijatelja i obitelji.

PRILIKA TJEDNA Kad budete na odmoru, zaboravite na politiku i ozbiljne teme; usmjerite se na zabavu i ljubav.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

✦✦✦

LJUBAV Emocionalno ste nesigurni. Nećete znati veže li vas uz partnera prolazna strast ili pak duboke emocije. Izbjegavajte pojedince koji vas žele uvući u svoj zapetljani intimni život.

POSAO Raspoloženje vam je promjenjivo, a postupci proturječni. Ići ćete linijom manjeg otpora kad budete trebali oštro reagirati, a inat će vam se probuditi onda kad bude bolje da popustite.

PRILIKA TJEDNA Razmazite se novim komadom odjeće, modnim dodacima i večerom s prijateljima.

VAGA

23. rujna do 22. listopada

✦✦✦✦✦

LJUBAV Privući će vas jedna nesputana i izazovna osoba. Vrijeme provedeno s njom nalikovat će pustolovini čiji vam intenzitet neće dopuštati da razmišljate što će s vama biti sutra.

POSAO Ponašat ćete se kao da vam nije osobito stalo do tuđeg mišljenja, no pohvale i priznanja jako će vam goditi. Sve dobro što ste napravili sada vam se vraća u punoj mjeri.

PRILIKA TJEDNA Ako ste svjesni da je potrebno nešto mijenjati, u ponedjeljak se odvažite na rizik.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete pojedinca koji će vas zaintrigirati, no ako ste nedavno doživjeli osjećajno razočaranje, još ćete biti nespremni na veću bliskost. Zauzeti će se boriti s ljubomorom.

POSAO Ovi dani bit će prilično naporni, ne toliko zbog ljetnog ugođaja, koliko zbog odnosa s kolegama. Noćni život negativno će se odraziti na vaš elan i sposobnost koncentracije.

PRILIKA TJEDNA Budite nježni prema partneru; njegova potpora pomoći će vam da se lakše nosite s izazovima.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

✦✦✦✦

LJUBAV Pristupat ćete drugima s osmijehom i simpatijom. Kad otkrijete nekog novog i zanimljivog, istaknut ćete svoje prednosti i krenuti u akciju. Zauzeti će imati više razumijevanja za partnera.

POSAO Kreativni ste i prodorni, no nedostaje vam strpljenja. Okolina će vas podržavati, osim nadređenih koji će vam zamjerati na kašnjenju i izbjegavanju dosadnih zadataka.

PRILIKA TJEDNA Pažljivo analizirajte svoje mogućnosti pa potom razvijte strategiju osvajanja.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

✦✦✦✦✦

LJUBAV Nemirni ste i spremni na iskorak iz emocionalne svakodnevice. Imat ćete potrebu napraviti nešto što će malo prodrmati vaš ljubavni život, makar to trajalo samo nekoliko dana.

POSAO Okolnosti su nepovoljne pa ne možete ostvariti sve što ste planirali. No, krajem tjedna u vašoj će se glavi oblikovati slika budućnosti kakvu priželjkujete pa ćete biti uporniji i odlučniji.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pažljivo promatrajte što se zbiva u vašem susjedstvu.

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

✦✦✦

LJUBAV Partner se trudi oko vas, no to vam se čini nedovoljno. Kao da ćete iščekivati poseban događaj koji će vas izvući od ljubavne rutine, ali nećete pronaći način da objasnite što želite.

POSAO Pokušat ćete nešto promijeniti na radnom mjestu. No, bit ćete nervozni pa umjesto da popravite stvar, stvorit ćete još veću napetost. Poslušajte one koji imaju više iskustva od vas.

PRILIKA TJEDNA Ne brzajte, nego pričekajte da se stvore povoljni uvjeti za ostvarenje plana.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

✦✦✦✦

LJUBAV Taman kad pomislite da vam treba samo mir, pojavit će se osoba koja će probuditi veliku strast u vama. Ako ste zauzeti, gledat ćete kako što više biti sami s partnerom, bez djece i rodbine.

POSAO Uspijete li se othrvati ljetnoj fjaki, ostvarit ćete dobre rezultate. Početkom tjedna imat ćete izvrsnu intuiciju, dok ćete u srijedu zablistati u kreativnim aktivnostima.

PRILIKA TJEDNA Vikend je pogodan za kraće putovanje, izlet na more ili pak rad na potomstvu.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

✦✦✦✦✦

LJUBAV Govorit ćete da vam je društveni život važniji od intimnih trenutaka. No, kad upoznate privlačnog stranca koji bi s vama radije bio nasamo, zaboravit ćete na prijatelje i partijanje.

POSAO Imat ćete potrebu da pokažete drugima za što ste sve sposobni. Vjera u sebe i vlastite kvalitete pridonijet će tome da vas i okolina počne više cijeniti i uvažavati.

PRILIKA TJEDNA Ne forsirajte stalnu akciju – priuštite si katkad malo poslijepodnevnog drijemeža.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

✦✦✦

LJUBAV Pojedini znanci ili rođaci dijelit će vam savjete i petljati se u ljubavni život. Mogli bi vam poremetiti planove ili vas pak natjerati da se kritičnije odnosite prema svom izabraniku.

POSAO Misli će vam vrludati, a ako se nalazite na početku nove ljubavne priče, posao će vam predstavljati samo mrsku obavezu. Pazite da vam zaostali zadaci ne pokvare planove.

PRILIKA TJEDNA Tjelovježba i plivanje omogućit će da poboljšate kondiciju i ispucate negativnu energiju.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

✦✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vas iznenađivati na sve moguće načine, a vi ćete mu uzvraćati dobrim raspoloženjem, ukusnim jelima i ljubavnom inicijativom. Samci će se zaljubiti preko ušiju.

POSAO Pokazat ćete veći radni angažman te promišljeno i zrelo ponašanje u međuljudskim odnosima. Prihvaćanje veće odgovornosti imat će pozitivan učinak na financijsku budućnost.

PRILIKA TJEDNA Zahvaljujući duhovitim pričama onaj tko vam se sviđa u nedjelju se neće micati od vas.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

✦✦✦✦

LJUBAV Kad budete s partnerom, neće vam biti dosadno, čak i ako ne budete ništa radili. Intuitivno ćete pristupati rješavanju sitnih nesuglasica i truditi se stvoriti što ugodnije okruženje.

POSAO Motivirat će vas potreba da se dokažete pred drugima i zablistate u onome u čemu ste dobri. Katkad ćete biti i previše revni pri rješavanju rutinskih ili manje važnih zadataka.

PRILIKA TJEDNA Ne gubite vrijeme na dokolicu – krajem tjedna pokažite više inicijative u erotskoj sferi.

Linker
05. rujan 2024 11:30