COURTESY EVERETT COLLECTION COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Mlađa osoba uzburkat će strasti kod Lavova, a Ovnove početkom tjedna očekuje dobra zarada

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 25. do 31. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 25. do 31. srpnja.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

✦✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo jer ćete biti obasuti komplimentima i pozivima na druženje. Mogli biste pokleknuti pred čarima mlade osobe koja će vam uzburkati strasti. POSAO Isticat ćete se kreativnošću i dobrom poslovnom intuicijom. Vaše izvrsno baratanje riječima i pregršt originalnih ideja bit će zaslužni za nastanak uistinu zanimljivih ostvarenja.

KUŠNJA TJEDNA Dojam koji ostavljate bit će vam jako važan. Katkad ćete pod svaku cijenu nastojati pokazati koliko dragi i neodoljivi možete biti.

PRILIKA TJEDNA Pobjegnite negdje daleko od gradske vreve gdje ćete se moći na miru posvetiti svojim zadovoljstvima.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

✦✦✦

LJUBAV Mučit će vas zahlađenje odnosa. Umjesto da se potiho sažalijevate, aktivirajte se i otkrijte uzrok problema. Upravo će vaša inicijativa biti ključna i uvjeriti partnera da vam je i dalje stalo do njega.

POSAO Suprotstavljat ćete se pojedincima koji će vam nametati svoje mišljenje, a samokontrola vam neće biti jača strana. Smetat će vam što neki suradnici dobivaju lakše zadatke.

PRILIKA TJEDNA Ispunite slobodno vrijeme zabavom i hobijem - opustite se.

VAGA

23. rujna do 22. listopada

✦✦✦✦✦

LJUBAV Tjelesna privlačnost bit će vam najvažnija stavka pri odabiru partnera. Kao da vam neće nimalo smetati to što vas osim erotskog sklada ne vežu skoro nikakvi zajednički interesi.

POSAO Ostvarit ćete zapažene rezultate u djelatnostima koje zahtijevaju jaku imaginaciju i smisao za estetiku. Unosit ćete dio sebe u sve čega se prihvatite što će rezultirati većom kvalitetom.

PRILIKA TJEDNA U petak nabacite zavodnički osmijeh i krenite u ljubavnu akciju

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

✦✦✦

LJUBAV Ljubomora i nepovjerenje priječe vas u pokazivanju naklonosti. Vaši ljubavni odabiri bit će tajni i sumnjivi. Veza sa zauzetom osobom iscrpljuje vas i uvlači u intrige.

POSAO Najbolje ćete se izraziti budete li radili s kreativnim ljudima koji su vam bliski i simpatični. No, zbog poslovnih izazova poželjno je da, barem za početak, ne miješate suradnju i prijateljstvo.

PRILIKA TJEDNA Druženjem s prijateljima pokušajte nadomjestiti erotska zadovoljstva.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

✦✦✦✦

LJUBAV Teško ćete odoljeti šarmu i pogledima jednog prezgodnog zavodnika, no kad shvatite da se slično ponaša i prema drugima, ohladit ćete se. Počet ćete ga gledati drugim očima.

POSAO Pokazat ćete malu dozu nepovjerenja prema suradnicima i poslovnim partnerima. Pokušajte biti diplomatični; prometnite se u igrača na duge staze i ostvarit ćete više uspjeha.

PRILIKA TJEDNA Subotnja večer donosi izvrsnu zabavu s društvom i ostvarenje novih poznanstava.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

✦✦✦✦

LJUBAV Nailazit ćete na pojedince koji su zainteresirani samo za flert i pustolovinu. Ako tražite nešto više, nemojte započinjati odnos nadajući se da će druga strana promijeniti mišljenje.

POSAO Uvjereni ste da zbog svojih sposobnosti zaslužujete bolju poziciju. Najbolji način da skrenete pažnju nadređenih je da zasučete rukave i predstavite im nove zanimljive ideje.

PRILIKA TJEDNA Ne skrivajte ono što je lijepo na vama - u nedjelju zablistajte u seksi izdanju!

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

✦✦✦✦

LJUBAV Stari i nedorečeni odnosi počinju pucati po šavovima ostavljajući mjesta novim, uzbudljivim pričama. Otvorite oči i obratite pažnju na pojedinca koji vam se obraća s dozom provokacije.

POSAO Pravne i birokratske zavrzlame zadavat će vam mnogo problema dovodeći do usporavanja ili čak odgode dugo kovanih planova. Pokušajte bolje organizirati vrijeme.

PRILIKA TJEDNA Susreti i zanimljivi razgovori sa suprotnim spolom uljepšat će vam kraj tjedna.

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

✦✦✦

LJUBAV Nesigurnost će se uvući u sve pore vašeg života. Nezadovoljni situacijom u ljubavnom životu, htjet ćete nešto promijeniti, no nedostajat će vam smjelosti za oštrije rezove.

POSAO Usporit će vas vlastite pogrešne procjene i neodgovornost pojedinih kolega. Malo će nedostajati da vaši planovi padnu u vodu, a nečija naklonost preraste u otvoreno neprijateljstvo.

PRILIKA TJEDNA Četvrtak je pogodan za bavljenje imovinom i financijskim pitanjima.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

✦✦✦✦✦

LJUBAV Svjesni svoje privlačnosti, neumorno ćete koketirati i zavoditi. No, ako upoznate pojedinca koji će vam se na prvu uvući pod kožu, zanemarit ćete druge kandidate fokusirajući se samo na njega.

POSAO Motivirani ste za aktivnosti koje vam mogu omogućiti bolju zaradu. Početkom tjedna povećane su ne samo vaše materijalne mogućnosti nego i zadovoljstvo u poslovanju.

PRILIKA TJEDNA Vrijeme je da riješite nesuglasice s rođakom i zauvijek ih ostavite iza sebe.

BIK

21. travnja do 21. svibnja

✦✦✦

LJUBAV Tjeskobni ste i skloni promjenama raspoloženja. Ako vas partner ne bude mazio i posvećivao vam dovoljno pažnje, osjećat ćete se nevoljeno i početi sumnjati u njegovu vjernost.

POSAO Okolnosti zahtijevaju povećanu dozu strpljenja i navode vas da u više navrata posežete za kompromisnim rješenjima. Naklonjeni Merkur pomaže vam da se bolje prilagodite.

PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna najbolje ćete se opustiti uz omiljeno štivo i dobre filmove.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti u osobu koja je vrlo proračunata. Ako je riječ o kolegi, razmislite hoće li vam novootkrivena bliskost donijeti više dobra ili će pak naškoditi vašem ugledu.

POSAO Intenzivno komuniciranje s klijentima omogućit će vam da pokažete svoje iznimne verbalne sposobnosti. Fleksibilnost i susretljivost bit će vrline kojima ćete se isticati.

PRILIKA TJEDNA Poticanjem ukućana na veću aktivnost ostvarit ćete pozitivnu atmosferu u kući.

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

✦✦✦✦

LJUBAV Da biste umakli samoći, nepromišljeno ćete se upustiti u odnos s osobom koja vas samo površno privlači. Budite iskreni i nemojte drugoj strani davati obećanja koja ne kanite ispuniti.

POSAO Vrijedni ste i marljivi, ali vam nedostaje objektivnosti. Zabavljeni privatnim planovima, mogli biste zanemariti neke važne činjenice ili bitne detalje proglasiti sporednima.

PRILIKA TJEDNA Osvijestite izreku da ljubav ide kroz želudac pa razmazite partnera biranim jelima.

Linker
05. rujan 2024 11:26