JUST THE TWO OF US, film 

 COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Rakovi će razmišljati o budućnosti, Lavovi će tragati za strastvenom avanturom

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. srpnja.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zaintrigirani riječima tajanstvene osobe, nastojat ćete pod svaku cijenu otkriti nešto o njoj. Pretraživat ćete društvene mreže, a možda i angažirati prijatelje da vam pomognu. POSAO Više ćete razmišljati o budućnosti nego raditi nešto konkretno. Jupiter vas motivira da više analizirate svoje postupke i intuitivno odredite buduće smjernice u poslovanju i financijama. KUŠNJA TJEDNA Nastojeći brzo smršavjeti, mogli biste previše potrošiti na skupe pripravke upitna djelovanja. Usmjerite se na tjelovježbu i zdravu prehranu. PRILIKA TJEDNA U nedjelju iskrenim i nježnim gestama pokažite partneru koliko vam znači.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Potreba za ljubavlju nagnat će vas da se upustite u potragu za strastvenom avanturom. Privlačit će vas temperamentne i otvorene osobe koje se ne ustručavaju pokazati svoje osjećaje. POSAO Manjak energije odrazit će se na vašu efikasnost u obavljanju obaveza. Nastojat ćete ostati smireni, no vaša nervoza mogla bi izaći na vidjelo prilikom rješavanja zahtjevnijih zadataka. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za kreativno izražavanje i bavljenje hobijem.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ohrabreni komplimentima nove simpatije, napravit ćete korak prema produbljenju intimnosti između vas dvoje. No, reakcija druge strane bit će pomalo mlaka pa ćete brzo povući ručnu kočnicu. POSAO Moguće su odgode ili kašnjenja na koja nećete imati previše utjecaja. Bavite li se poslom vezanim uz nekretnine i financije, izbjegavajte rizične poteze - radije igrajte na sigurno. PRILIKA TJEDNA Slobodno vrijeme kratite enigmatikom, ručnim radom i čitanjem.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Spoznat ćete da vam je stari prijatelj sve privlačniji u erotskom smislu. No, nemojte poduzimati korake prije negoli budete sigurni da se nećete moći vratiti na staro. POSAO Uspješnije ćete se nositi s izazovima. Vješto vođenje konverzacije omogućit će vam da sklopite poznanstva s utjecajnim pojedincima čija će vam podrška biti vrlo korisna. PRILIKA TJEDNA Prijatelji će vam ukazati na zanimljivog pojedinca koji zaslužuje vašu pažnju.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Drugi će se upletati u odnos s partnerom, a neki od njih kao da će se veseliti vašim razmiricama. Umjesto međusobnom provociranju, prepustite se ljubavi i zajedničkim aktivnostima. POSAO Situacija na poslu zahtijeva intenzivnu komunikaciju i dosta fleksibilnosti. Morat ćete pokazati više sluha za suradnju i biti spremniji na kompromis. Odstupite od nerealnih ciljeva. PRILIKA TJEDNA Nedjelja donosi priliku za flert. Pokažite svoju karizmu i smisao za humor.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kombinacijom privlačnog izgleda, šarma i duhovitosti osvojit ćete naklonost osobe koja vas privlači. Zauzeti bi mogli pokleknuti pred šarmom jednog zavodljivog i uzbudljivog znanca. POSAO Nedostatak radne snage odrazit će se i na vaš rad. Unatoč brojnim tekućim zaduženjima, nadređeni će vam zadati dodatne obaveze. Pokazat ćete da ste spremni na sve. PRILIKA TJEDNA Ako u subotu nagovorite društvo na izlazak, ostvarit će se vaša očekivanja.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će vas gušiti ljubomorom i nemogućim zahtjevima, a vi ćete tražiti samo malo samoće i mira. Prepirke će biti neizbježne, ali ne i toliko opasne da vam ozbiljnije ugroze vezu. POSAO Očekuje vas prilično zahtjevan tjedan, prepun odugovlačenja, nervoze zbog nepoštivanja rokova i prepirki s neodgovornim kolegama. Nadređeni će očekivati od vas više nego od drugih. PRILIKA TJEDNA Ako vam je veza zapala u krizu, pokažite više ljubavne inicijative.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Dok ćete vi živnuti osjećajući potrebu za ljetnim provodom, partner će se začahuriti i svakim danom biti sve udaljeniji. Kada mu budete prilazili, shvatit ćete da morate biti jako pažljivi. POSAO Porast će ograničenja, a smanjiti se mogućnosti za individualni rad. Bit će vam teško raditi po uputama drugih. Kolega na kojeg se možete osloniti bit će odsutan. PRILIKA TJEDNA U subotu budite otvoreni za nova iskustva i osobe drukčijeg svjetonazora.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Radit ćete na učvršćivanju emotivnih odnosa koji su vam važni. Primat ćete i pružati usluge, pozabaviti se tuđim problemima te spoznati pravu vrijednost svoje veze ili braka. POSAO Možda i nije pravi trenutak za realizaciju ambicioznih planova, no to ne znači da se možete ulijeniti. Posvetite se detaljnoj razradi plana koji će vam osigurati najbolji rezultat. PRILIKA TJEDNA Budite aktivni na društvenim mrežama. Mogla bi doći poruka koju ste dugo čekali.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV S lakoćom ćete sklapati nove kontakte. Osjetit ćete snažnu privlačnost prema osobi potpuno različitoj od vas, no mentalna povezanost bit će toliko jaka da to neće predstavljati prepreku. POSAO Novi tim i dobra radna atmosfera potaknut će vaš natjecateljski duh i učinkovitost. Razgovor s pojedincem koji cijeni vaš rad otklonit će prepreke i omogućiti vam da brže napredujete. PRILIKA TJEDNA Prihvatite li sezonski posao, spojit ćete ugodno s korisnim.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Napetost u privatnom životu bit će opipljiva. Partneru ćete prigovarati zbog sitnica i većinom raditi po svom. Samci bi mogli obnoviti vezu s ljubavi iz mladih dana. POSAO Budete li površno pristupali obavezama, napravit ćete više štete nego koristi. Ispravljanje pogrešaka oduzet će vam puno vremena i snage. Vodite računa o svakom detalju. PRILIKA TJEDNA Bavite se morskim sportovima. Lijepo će vam pristajati preplanulost.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete rado viđeni u svakom društvu, a posebno će vam goditi pažnja intrigantnog znanca koji će malo pričati, ali i pokazivati mnogo toga pogledima i osmijesima. POSAO Dobro ćete se snalaziti u ekipnim zadacima, ali i kao samostalni kreativac. Brzim reagiranjem i svestranošću osvojit ćete povjerenje nadređenih. Postat ćete nezamjenjivi. PRILIKA TJEDNA Vikend donosi priliku za romansu - nemojte je prokockati.

Linker
30. kolovoz 2024 16:16