MASSIMO DUTTI
NOVA KOLEKCIJA

Amber Valletta nosi cool komad koji nije teško uklopiti u styling, a osvojila nas je i jedna bakrena haljina

Američka manekenka zvijezda je nove kolekcije španjolskog brenda Massimo Dutti u kojoj nam se posebno svidio komad koji spaja eleganciju i praktičnost.

Američka manekenka zvijezda je nove kolekcije španjolskog brenda Massimo Dutti u kojoj nam se posebno svidio komad koji spaja eleganciju i praktičnost.

Baš kao što i privatno nosi, Amber Valletta (50) i za Massimo Dutti pozira u klasičnim komadima koji su vrlo bezvremenski i elegantni, ali uvijek s rokerskim prizvukom. I ova nova kolekcija ispunjena je jakim, pomalo arhitektonskim siluetama i jesenskim paletama boja među kojima se ističu maslinasto zelena, ali i čokoladna koja je hit ove sezone.

Iako kao jedan od bezvremenskih komada koji odišu luksuzom Amber Valletta izdvaja dugački maslinasto zeleni kaput, nama se iz kolekcije osobito svidjela žuto-zelena pelerina koja je istovremeno neodoljivo praktična, ali i elegantna. Radi se o modelu okruglog ovratnika sa širokim rukavima te odvojivim šalom. Amber ga stilizira sa svijetlim, hlačama baršunaste teksture, a u cijeloj kolekciji može se pronaći još komada uz koje bi se pelerina idealno slagala - primjerice satenska zlatna suknja ili preko midi negliže haljine.

image

Amber Valletta zvijezda je editorijala za novu kolekciju španjolskog brenda

MASSIMO DUTTI
image

Pelerina Massimo Dutti, 249€

MASSIMO DUTTI

A ako ste u potrazi za idealnim komadom ususret sezoni slavlja, koja nam se opasno približava, u kolekciji smo pronašli i idealnu haljinu. Dugački model brončane nijanse bit će savršen odabir i za dnevna druženja, ali i za večernje partyje. Ostavlja dojam luksuza zbog metalik nijanse, ali i satinirane teksture, a lako ćete je kombinirati s osnovnim komadima koje već imate u garderobi poput crnih salonki ili klasičnog crnog sakoa.

image

Plisirana duga haljina metalik, brončane nijanse Massimo Dutti, 99,95€

MASSIMO DUTTI
Linker
19. listopad 2024 17:16