ANTE ODAK
Star Aura

Osvaja na prvi pogled: Ovaj statement prsten poznatog brenda svakoj će kombinaciji dati dozu sofisticiranosti

FREYWILLE prsten iz kolekcije Hommage à Vincent van Gogh osvojio nas je na prvi pogled.

FREYWILLE prsten iz kolekcije Hommage à Vincent van Gogh osvojio nas je na prvi pogled.

Trendovi u nakitu mijenjaju se iz sezone u sezonu, ali bez obzira na to, nakit i dalje ostaje jedan od modnih dodataka koji svaki outfit uspješno podiže na višu razinu, dodajući mu pritom određenu dozu sofisticiranosti. Od jednostavnijih, minimalističkih pa sve do onih upečatljivih komada - ove jeseni obožavamo nakit sa zlatnim sjajem. Jedan od njih je i Star Aura prsten iz FREYWILLE kolekcije Hommage à Vincent van Gogh koji nas je osvojio na prvi pogled. Predstavlja suptilni spoj umjetnosti, sofisticiranosti i dublje simbolike, a u njegovom su središtu latice badema u suptilnim nijansama pastelno ružičaste i bijele boje.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Izrađen u 18-karatnom zlatu, prsten ovog poznatog brenda ujedinjuje tradicionalno zlatarsko umijeće i moderan dizajn, a svaki detalj - od bogatstva emajla do briljantnog sjaja dijamanata - doprinosi stvaranju nezaboravnog komada koji budi emocije. Zamišljen je kao zaručnički prsten za one koji cijene više od samog nakita, odnosno za sve one koji žele nositi simbol vječne ljubavi i svjetlosti koja nikad ne prestaje blistati. No, isto tako FREYWILLE prsten Star Aura namijenjen j svima koji žele u njega utkati komadić vlastite povijesti jer predstavlja odraz unutarnje snage i svjetlosti.

image
ANTE ODAK

Cijelu FREYWILLE kolekciju Hommage à Vincent van Gogh moguće je razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu, na adresi Preradovićeva 2. Isto tako, sve informacije dostupne su i na službenim stranicama brenda.

Linker
17. listopad 2024 15:13