GLORIA PRODUKCIJA
POVRATAK U URED

U novom broju Glorije IN predstavljamo nova pravila korporativnog odijevanja

Novi broj Glorije IN u prodaji je na kioscima u subotu, 7. rujna, u paketu uz Jutarnji list

Novi broj Glorije IN u prodaji je na kioscima u subotu, 7. rujna, u paketu uz Jutarnji list

Kraj godišnjih odmora predstavlja neslužbeni početak jesenske modne sezone čiji se trendovi ogledaju u korporativnom stilu odijevanja. Sitne pruge, sivi i plavi tonovi, kombinacije prsluka s hlačama odnosno suknje sa satenskom potkošuljom, samo su neki od stilskih noviteta koji će se prvo pojaviti u uredima, a potom i na ulici. Odjeću prate modni dodaci, a kako bismo vam olakšali kombiniranje, donosimo više spojeva torbi i cipela.

U uredu se ponekad mogu odjenuti i traperice, a za te smo stylinge nadahnuće pronašli u stilu Meghan Markle, supruge britanskog princa Harryja koja ih nosi i u službenim prilikama. No, nadahnuće u odijevanju je uvijek pružala i britanska manekenka Naomi Campbell o čijoj je četrdeset godina dugoj karijeri top modela otvorena izložba u rodnom Londonu, koju je posjetio i s nama podijelio dojmove, poznati hrvatski modni dizajner Damir Begović.

U večernjim i svečanim prilikama najnoviju inspiraciju pružaju slavne žene koje su prošetale crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji, a mogla bi se opisati kao - crno i izazovno. A uz obnovu garderobe, treba ‘‘obnoviti‘‘ i kožu lica pa vam u rubrici ljepota donosimo nove preparate za obnovu i osvježenje kože lica koji će vam ublažiti podočnjake i prištiće, te vratiti sjaj od vrućina izmorenoj koži. A tko želi obnoviti svoj dom, nadahnuće može potražiti u domu holivudske glumice Lily Collins koja živi u kući iz sredine prošlog stoljeća, a možete pogledati i naš izbor najljepših suvremenih kuća, onih montažnih.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
06. rujan 2024 12:33