Lejla Filipović

 INSTAGRAM
Kakva elegancija!

Dame u ružičastom: Lejla Filipović i Minea zablistale u istom modelu haljine

Roza je in, a to su pokazale i naše poznate dame koje su za različite prigode odjenule istu haljinu zanimljivog kroja.

Roza je in, a to su pokazale i naše poznate dame koje su za različite prigode odjenule istu haljinu zanimljivog kroja.

Upečatljiva ružičasta haljina, pogotovo uz preplanulu put, sjajan je izbor za ljeto, bilo za dnevne, bilo za večernje prilike. To dobro znaju i naše poznate dame - bivša miss Hrvatske Lejla Filipović (47) i voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea (46). Na svojim Instagram profilima objavile su fotografije u kojima obje nose isti model ružičaste mini haljine s vrlo zanimljivim detaljem.

image

Lejla Filipović

INSTAGRAM
image

Renata Končić Minea

INSTAGRAM

Ova haljina čini se idealna za ljetna događanja - bilo da je riječ o glamuroznoj večeri, koktel partyju, vjenčanju ili nekoj drugoj svečanoj prigodi. Osim jarke ružičaste koja uz sjaj satena prva privlači poglede, zanimljiv je i kroj - strukirana haljina oduševljava asimetričnom instalacijom. Njezina uska nabrana konstrukcija definira figuru na suptilan način, a asimetrični gornji rub koji je kreiran špicastim detaljem unosi dozu originalnosti i suvremenosti.

Lejla je uz haljinu kombinirala srebrne detalje - sandale s remenčićima, torbicu i velike atraktivne naušnice. Minea se pak odlučila za zlatnu varijantu pa je haljini pridružila zlatne sandale s povišenom petom, ljubičasti lak za nokte i ogrlicu s ljubičastim detaljem. Dok je Lejla u ružičastom blistala na vjenčanju svojih prijatelja, Minea ju je odabrala za svoj nastup u Primoštenu.

Linker
12. rujan 2024 02:55