Vjenčanica Envy Room

 ENVY ROOM
Domaći dizajn

Mladenka Matije Cveka blistala je u elegantnoj vjenčanici domaćeg dizajnerskog brenda i oduševila neočekivanim modnim dodatkom

Predvodnik mlađe generacije pjevača podijelio je na svom Instagramu atmosferu s vjenčanja, a posebnu je pažnju privukla, naravno, vjenčanica koju je odabrala lijepa Miriam.

Predvodnik mlađe generacije pjevača podijelio je na svom Instagramu atmosferu s vjenčanja, a posebnu je pažnju privukla, naravno, vjenčanica koju je odabrala lijepa Miriam.

Već nekoliko dana domaći mediji ne prestaju pisati o vjenčanju zagrebačkog pjevača Matije Cveka (31) i Miriam Cikron. Samozatajni glazbenik ne voli preveliku medijsku pažnju pa se potrudio da obred u zagrebačkoj bazilici sv. Antuna Padovanskoga prođe bez najave, no nekoliko dana nakon ceremonije i svadbenog slavlja ipak je odlučio podijeliti s javnosti dijelić atmosfere. U nizu od nekoliko Instagram storyja pokazao je snimke prvog plesa, kadrove sa svadbenog slavlja, ali i dolazak mladenaca. Tako smo dobili priliku vidjeti i ono što sve zanima, a to je koju je vjenčanicu mladenka nosila. Vrijedilo je čekati. Miriam je blistala u kreaciji Envy Rooma, domaćeg dizajnerskog dvojca čije su sofisticirane, elegantne kreacije često inspirirane vintage stilovima i izrađene su od visokokvalitetnih tkanina.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM


Model koji je nosila Miriam bio je jednostavan, ali efektan - kreacija s korzetom bez naramenica i dugom suknjom s prorezom naglašavala je mladenkinu lijepu figuru. Miriam je uz nju odabrala elegantne sandale s visokom potpeticom, a kosu je podignula u visoku punđu. Zanimljivo, mladenka je na dolasku nosila sunčane mačkaste naočale retro-stila s bijelim okvirom.

Svadbeno veselje mladenci su organizirali na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja, a Cvek je za poseban dan nosio ružičasto odijelo. Na svadbi su se pojavila i mnoga poznata lica kao štu su Dino Jelusić, Alen Đuras, Ivan Huljić, Marko Kutlić te mnogi drugi... Kutlić je čak prekinuo niz nastupa po europskim gradovima kako bi mogao doći na prijateljevo vjenčanje.

Linker
05. rujan 2024 11:27