Rihanna 

 DIGGZY/SHUTTERSTOCK
U ULOZI LEOPARDICE

Mnogi ga ne vole, ali trenutačno dominira: Rihanna je potvrdila da je ovaj uzorak pravi hit

Otkako je pjevačica, poslovna žena, modna dizajnerica u suradnji s konglomeratom LVMH pokrenula odjevnu liniju Fenty, štošta je promijenila u načinu na koji se doživljava moda.

Otkako je pjevačica, poslovna žena, modna dizajnerica u suradnji s konglomeratom LVMH pokrenula odjevnu liniju Fenty, štošta je promijenila u načinu na koji se doživljava moda.

Kako ljeto za pop zvijezdu Rihannu, osnivačicu modne linije Savage X Fenty te kozmetičke linije Fenty Beauty, asocira na nesputanost i "divljinu", ne čudi što ju je vječni leopard uzorak nadahnuo za kreiranje nove kolekcije rublja.

Novu liniju Savage X Fenty, koja je dostupna od 1. kolovoza, nije mogla predstaviti na bolji način: pozira na otmjenoj počivaljki leopard uzorka u rublju koje kao da se pretapa s mekom, glatkom površinom namještaja. Uz taj komplet, predstavila je i model u čokoladnoj nijansi koji je također dostupan u njezinoj kolekciji "Soft & savage".

image

Rihanna je uvijek bila sama sebi najbolja ambasadorica

INSTAGRAM/ RIHANNA

Pjevačica se posljednjih godina posvetila svojim dodatnim poslovima pa, iako mnogi s nestrpljenjem čekaju novu glazbu, ona umjesto pjesama predstavlja donje rublje, ali i nove kozmetičke proizvode kroz svoje brendove Fenty Beauty i Fenty Skin.

"Želimo da se osjećate seksi i da se zabavljate radeći to", napisala je nestašno uz novu kampanju donjeg rublja ne precizirajući na što misli.

Otkako je pjevačica, poslovna žena, modna dizajnerica i glumica 2019., u suradnji s LVMH pokrenula odjevnu liniju Fenty, štošta je promijenila u načinu na koji kupci doživljavaju modu, odnosno u načinu na koji se prezentira donje rublje. Sad joj je cilj pojačati ženski osjećaj moći na maksimum uzorkom koji u isto vrijeme zabavlja i potiče na akciju dok traje ljeto čiji je zaštitni znak osjećaj slobode i nesputanosti.

Linker
16. rujan 2024 21:19