EMMA MCINTYRE GETTY IMAGES VIA AFP
SEKSEPILNA NIJANSA

Zaboravite na boju vina i trešnje, Demi Moore navija za vatreno crvenu, sve je osvojila u midi kožnoj haljini

Iako je jesen rezervirana za boju vina ili pak trešnje, američka glumica privukla je pozornost u kreaciji vatreno crvene nijanse.

Iako je jesen rezervirana za boju vina ili pak trešnje, američka glumica privukla je pozornost u kreaciji vatreno crvene nijanse.

Prije nekoliko dana na Filmski festival u Torontu stigla je u pomalo business looku koji se sastojao od bijele košulje, crne suknje i crne kravate, da bi pak za subotnji izlazak napravila pravi zaokret - Demi Moore je na party Road to the Golden Globes stigla u crvenoj lateks haljini, izdanju u kakvom je ne možemo često vidjeti.

image

Demi Moore na partyju Road to the Golden Globes u crvenoj kožnoj haljini

EMMA MCINTYRE GETTY IMAGES VIA AFP

Američka glumica, koja trenutačno promovira svoj novi film "The Substance", većinom bira kreacije u crnoj ili bijeloj boji pa je ovo njezin pravi iskorak u boji, ali i materijalu jer rijetko bira kožu. Ovog puta nije odoljela haljini modne kuće Proenza Schouler, modelu Delancy, koji je izrađen od mekane kože u upečatljivoj nijansi Vermillion, odnosno narančasto-crvenoj koja provjereno svaki put privuče pažnju.

image

Crvena haljina modne kuće Proenza Schouler

PRESS

Haljina je dizajnirana tako da izgleda kao da je na preklop, s dekorativnim pojasom, s drapiranim efektom na trbuhu i neodoljivo seksepilnim tankim naramenicama koje se mogu i skinuti. Za ovaj model treba izdvojiti 3290 eura, a Demi ga je spojila sa sandalama u istoj nijansi te sličnom nijansom ruža.

Glumica je navodno zbog novog filma u kojoj glumi ženu koja će poduzeti sve samo da ne bi ostarjela jedna od favoritkinja za nominaciju za nagradu Oscar, a uoči premijere poručila je kako se nada da će "The Substance" potaknuti razgovor o opsjednutosti mladošću i nerealističnim standardima ljepote.

image

Demi Moore na premijeri filma "The Substance"

VALERIE MACON AFP

"Već je utjecao na ljude, ali nadam se da će uspjeti donijeti kulturološku promjenu i da će postati dio razgovora kojim ćemo odbaciti "iglu" i shvatiti da prema sebi moramo biti nježniji i bolji", izjavila je Demi Moore. Film je bio jedan od hvaljenijih na ovogodišnjeg Filmskom festivalu u Cannesu gdje je nagrađen za najbolji scenarij, a u kina stiže 19. rujna.

Linker
16. rujan 2024 07:05