DUSAN STANKOVIC GETTY IMAGES
Must have

Kozmetički hitovi za kosu koja blista: Ovo je set koji želimo na ljetovanju

Pogledajte naše savjete za zdravu nahranjenu i jednostavno prekrasnu kosu te proizvode koji će vam u tome itekako pomoći.

Pogledajte naše savjete za zdravu nahranjenu i jednostavno prekrasnu kosu te proizvode koji će vam u tome itekako pomoći.

Njega kose ljeti zahtijeva poseban tretman jer morska sol i klor na očigled isušuju našu kosu, stoga je potrebna posebna njega koja u toplim mjesecima zahtjeva ipak malo više truda nego inače. Zlatni savjeti su - zaštiti kosu šeširom, a nakon kupanja u moru ili na bazenu važno ju je isprati. No, osim toga u njezi kose pomoći će nam i kvalitetni proizvodi. Sve to je uspješan recept da naša kosa i nakon godišnjeg odmora ostane zdrava i nahranjena. Naime, koliko god da volimo ljeto, ono je popriličan problem za našu kosu, pa je važno uvesti beauty rituale za njegu, kako ne bi došlo do bitnih oštećenja i njenog pretjeranog isušivanja. A morate priznati, isušena kosa ne izgleda nimalo privlačno i što je još važnije, sklona je pucanju. Stoga je jedan od prioriteta u njezi kose, hidratacija, jer osim soli i klora, suhi zrak i izravna toplina jako loše utječu na zdravlje kose. U tome nam osim šešira i ispiranja kose, itekako mogu pomoći kvalitetni proizvodi koji hrane kosu i stvaraju zaštitnu barijeru. Naime i prije samog ljetovanja možete napraviti uvod u jačanje i hidrataciju vaše kose.

image
IIIEVGENIY GETTY IMAGES

Zato su neizostavan dio svake ljetne kozmetičke torbice kvalitetan šampon, sprej za zaštitu, kao i hranjiva masku za njegu. Preporuka stručnjaka je i hidratacija kose prije samog kupanja, jer kosa poput spužve upija vlagu, pa joj je potrebno omogućiti kvalitetne proizvode, koji će je "oživiti”. Iako se ponekad ljeti lako "opustimo” uživajući u ljetnim radostima, nikako ne bismo smjeli zaboraviti na redovito češljanje, koje je itekako važno za zdravlje i obnavljanje naše kose. Osim što ćemo tako spriječiti petljanje kose, češljanjem ćemo smanjiti nakupljanje proizvoda na kosi, pa kao obavezan dodatak svojoj beauty torbici možemo dodati i omiljenu četku.

image
WIRESTOCK GETTY IMAGES

Kako ističu stručnjaci, na kosu je potrebno gledati kao na produžetak naše kože, a UV zrake mogu uzrokovati oksidativni stres, koji uzrokuje strukturno oštećenje kose razgradnjom proteina, čineći je krhkom i sklonom lomljenju. I zato u potpunosti zaštitite svoju kosu ovo ljeto uz N°1 šampon, jedan od najvećih ljetnih hitova i najpopularniji španjolski šampon laboratorija Nuggela & Sulé, koji je već omiljen diljem Hrvatske. Ovaj genijalan šampon dokazano smanjuje ispadanje kose do 70 %, te je idealan saveznik za ljetnu preventivnu njegu.

image

Must have za ljeto uz sunčane naočale i maramu za kosu je i sprej za zaštitu

PROMO
image

Šampon za preventivnu njegu, koji smanjuje ispadanje kose

PROMO

A kao što smo već spomenuli, neizostavan saveznik za beauty rutinu, tijekom ljetnih mjeseci, je maska koja će dubinski hidratizirati kosu i pomoći joj da iznova zablista, na čemu će nam kosa biti zahvalna. Naime, Nuggela & Sulé maska bogata je prirodnim aktivnim sastojcima i ima prekrasan miris. Tucuma maslac kao prirodna alternativa silikonima trenutno oporavlja kosu, intenzivno je hrani i zaglađuje.

image

Mirisna maska za dubinsku hidrataciju kose

PROMO

Uz šampon i masku, apsolutni hit ovog ljeta je Nuggela & Sulé praktični set za zaštitu kose od topline, kako bi vaša kosa i tijekom vrućih mjeseci izgledala njegovano, nahranjeno i zdravo. Set se sastoji od Hair Protectora, spreja za zaštitu kose od topline, dizajnerske, svilene marame Carré Grace Classic by Gema López te efektne kozmetičke torbice koja će biti idealan "rekvizit” za plažu.

image

Praktični set sadrži sprej za zaštitu kose od topline, svilenu maramu i efektnu torbicu

PROMO

Sprej unutar seta jedinstven je na tržištu, jer štiti kosu od opće oksidacije nastale izlaganjem štetnim UV zrakama te od visokih temperatura uslijed uporabe pegli za kosu ili sušila. Stoga, osim ljeti, kada će biti vaš najvjerniji saveznik, ovo je idealan proizvod za zaštitu kose tijekom cijele godine. Formuliran je sa 100 postotnim hladno prešanim i organskim uljem chia sjemenki, ricinusovim uljem i uljem moringe. Dakle, top proizvode pod ruku i put na bezbrižno ljetovanje!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Nuggela & Sulé

Linker
22. kolovoz 2024 07:11