Uvijek nasmiješena Minea

 BILJANA BLIVAJS CROPIX
Poslušajte!

Minea snimila spot s kolegom, spojio ih je poznati show: "Bez razmišljanja sam prihvatila"

Pjevačica je s grupom Joy, čiji je frontmen Alen Bičević, snimila pjesmu "Daj mi jedan dan", a svjetlo dana ugledao je i video spot.

Pjevačica je s grupom Joy, čiji je frontmen Alen Bičević, snimila pjesmu "Daj mi jedan dan", a svjetlo dana ugledao je i video spot.

U showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" rodila su se neka nova i lijepa prijateljstva između svih sudionika, ali i nove poslovne suradnje kojom su domaću glazbenu scenu upravo iznenadili Renata Končić Minea i Alen Bičević.

Alen je iz showa izašao kao pobjednik zahvaljujući vjernim transformacijama slavnih pjevačkih zvijezda, dok smo Mineu gledali kao članicu žirija, a upravo su nju Alenovi nastupi nerijetko dirnuli do suza. Njih dvoje sada se pohvalilo kako su udružili snage i s Alenovim bendom, grupom Joy snimili duet naziva "Daj mi jedan dan" o čemu su se oglasili na Instagramu.

"Daj mi jedan dan! Naš novi singl i spot napokon su vani! Ljubav, sreća i uzbuđenje... Nadamo se da ćemo prenijeti i na vas svu našu pozitivnu energiju! Uživajte kao što smo i mi uživali dok smo stvarali ovu lijepu, zajedničku priču", napisali su uz objavu.

"Alen i ja se znamo otprije, grupa Joy je jedan od najjačih bendova što se tiče nastupa na svadbama i imala sam priliku nekoliko puta zapjevati s njima. No sada sam dobila priliku da Alena kompletno upoznam kao osobu i mogu slobodno reći da je on jedan od najvećih pjevačkih talenata u Hrvatskoj, a pritom je kao osoba skroman i drag. On je čovjek koji me rasplakao najviše puta u životu! Tako da sam be razmišljanja prihvatili ponudu kada su mi predložili svoju inicijativu i suradnju. Mislim da su se u našoj priči spojile ljubav i pozitiva i ja obožavam provoditi vrijeme s Alenom. Sličnih smo karaktera, veseljaci i pozitivci, ja čak i kroz najteže trenutke prolazim s osmijehom jer me to izvlači iz njih", rekla nam je Minea.

Suradnji se veselio Alen, koji Mineu prati od svojih najmlađih dana i čiji je veliki obožavatelj i priznaje da mu nije bilo svejedno kada je tijekom emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" vidio koliko su ju dirnule njegove transformacije.

"Surađivati s Mineom mi je odlično. Toliko dugo ju pratim, odrastao sam uz njene pjesme i sada imati priliku raditi s jednom tako divnom, emotivnom, iskrenom, a urnebesno zabavnom osobom je san. Ovo nije samo suradnja, ovo je početak jednog lijepog prijateljstva. Uspjeti izmamiti osmijeh na lice ili suzu u oku nekoga tko gleda što radiš, dok daješ sve od sebe je nevjerojatan osjećaj. Lijepo je vidjeti da uspiješ prenijeti dio sebe, pjesme, emocije, rada i truda na osobu koja te sluša, gleda i promatra. Puno rada je tu uloženo, još više truda i jako mi je drago kada se to isplati", zaključio je.

image

Alen je pobjedio u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Alen je prilikom nedavnog gostovanja u Special Happy Showu priznao kako bi volio prestići Maju Šuput po broju nastupa s grupom Joy, čija je i ona bila članica, a evo što misli hoće li mu duet s Mineom pomoći u tome.

"⁠Maja Šuput je ipak nedostižna, ali ja u svemu dajem sve od sebe, pa se nadam da ću jednog dana doći do njene brojke. Veselim se ovom našem malom natjecanju svakako haha, iako se samo ja natječem", našalio se Alen.

image

Uvijek nasmiješena Minea

BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
07. rujan 2024 21:44