IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
bilo je napeto

Od nervoze do slavljeničke euforije: Polufinale Eura s tribina su pratile i najveće glazbene zvijezde

Adele i Ed Sheeran nisu propustili utakmicu koja nam je otkrila drugog finalista Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Adele i Ed Sheeran nisu propustili utakmicu koja nam je otkrila drugog finalista Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj stiglo je gotovo do samog kraja. U velikom finalu gledat ćemo susret reprezentacija Španjolske i Engleske, koja se u završnicu plasirala pobjedom nad Nizozemcima, a čemu su uživo svjedočila i neka dobro nam poznata lica.

U dramatičnom polufinalu s tribina u Dortmundu bodrila ih je 36-godišnja britanska hitmejkerica Adele, kao i njezin 33-godišnji kolega glazbenik Ed Sheeran koji nam uskoro stiže u Zagreb, inače oboje poznati kao veliki ljubitelji sporta.

image

Inače je velika ljubiteljica sportska, a s partnerom Richom Paulom često ju možemo vidjeti na utakmicama

KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK
image

Adele u polfinalu Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj nije mogla sakriti nervozu na licu

KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK

Pjevačica je utakmicu pratila s dozom nervoze na licu, a nakon završetka utakmice i rezultata 2:1 za njezinu momčad Adele nije skrivala oduševljenje. Na tribinama se pojavila u društvu prijatelja, dok njezinog partnera, američkog sportskog agenta Richa Paula nije bilo na vidiku. Polufinale nije propustio ni slavni britanski kantautor Sheeran koji je engleske reprezentativce bodrio da svojim društvom.

image

Ed je poznat kao veliki obožavatelj nogometa

INA FASSBENDER AFP
image

Glazbenik uskoro stiže prvi put u Zagreb gdje će održati koncert na Hipodrumu, a potom će zapjevati u Beogradu i Budimpešti

ODD ANDERSEN AFP

Slavnu Britanku u Njemačkoj čeka malo duži boravak s obzirom na to da je pred njom nekoliko koncerta u Münchenu u kolovozu, a obožavatelji s nestrpljenjem broje dane do prvog koncerta Eda Sheerana u Zagrebu, na Hipodromu koji je zakazan za 10. kolovoza. Nastupit će u sklopu turneje "Mathematics" koju je započeo u Sjevernoj Americi i oborio sve rekorde posjećenosti. Nastavio ju je u Japanu i ostatku Azije, zatim se uputio u Ameriku, a u Europu se vratio krajem lipnja. Koncertom u Zagrebu Sheeran će se upisati među velikane koji su dosad pjevali na Hipodromu poput Red Hot Chilli Peppersa, Metallice ili pak Rolling Stonesa, a nakon Hrvatske čekaju ga obožavatelji u Beogradu i Budimpešti.

Linker
23. kolovoz 2024 12:43