ANGELA WEISS AFP
Nije joj bilo lako

Što se krije iza povratka Adriane Lime na Victoria‘s Secret reviju? Ovo je razlog zbog kojeg je prošetala pistom nakon 6 godina

Manekenka je prekinula suradnju s najpoznatijim svjetskim brendom donjeg rublja 2018. godine, a sada je izvela spektakularan povratak o kojem priča cijeli svijet.

Manekenka je prekinula suradnju s najpoznatijim svjetskim brendom donjeg rublja 2018. godine, a sada je izvela spektakularan povratak o kojem priča cijeli svijet.

Kultna revija Victoria‘s Secret Show vratila se na velika vrata nakon šest godina pauze, a s njome i manekenka Adriana Lima (43) i to ne bez razloga. Prema pisanju stranih medija, brazilska je ljepotica odlučila stati na kraj dežurnim dušobrižnicima i kritičarima na čijoj se meti našla tijekom posljednjih nekoliko godina.

Brazilska ljepotica trijumfalno se vratila nakon što se s modnih pista povukla 2018. godine, a njoj bliski izvori tvrde da je na neki način bila prisiljena na to i da nije imala drugog izbora nakon što su je optužili da je "dotjerala" svoje lice i da izgleda neprepoznatljivo kada se pojavila na premijeri filma "Igre gladi" prošle godine. Osim što je željela uzvratiti hejterima, navodno se htjela vratiti poslu koji je oduvijek voljela. "Adriana se morala posvetiti drugim stvarima u životu. Ali nedostajao joj je posao. Želi dokazati da još može raditi. Zapanjile su je kritike koje je dobila na račun izgleda i ovim povratkom želi poslati jasnu poruku svima koji je mrze", izjavio je izvor za Daily Mail.

image

Brazilska ljepotica trijumfalno se vratila nakon što se s modnih pista povukla 2018. godine

ANGELA WEISS AFP
image

Zapanjile su je kritike koje je dobila na račun izgleda

ANGELA WEISS AFP

Adriana s bivšim partnerom, srpskim košarkašem Markom Jarićem (46) ima kćeri Valentinu (14) i Siennu (12), a s trenutačnim partnerom, filmskim producentom Andreom Lemmersom (43) ima sina Cyana (2) i nada se da će oni shvatiti pozitivnu poruku i smisao njezina povratka. "Želi im pokazati da nikada ne treba dopustiti da im drugi pokvare dan", dodao je izvor.

Svoj prvi ugovor s brendom Victoria‘s Secret potpisala je 1999. i godinu dana kasnije dobila je titule njihove "anđelice". Bila je jedna od najtraženijih modela, pa je njena objava u studenom 2018. godine o povlačenju nakon gotovo dva desetljeća šokirala javnost, nakon čega je uslijedilo novo iznenađenje kada su njihove revije ukinute nakon oštrih reakcija i negodovanja zbog nedovoljne promocije tjelesne raznolikosti.

image

Adriana Lima na reviji Victoria‘s Secret Show 2002. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Prije godinu dana svjetski su se mediji raspisali o njezinom licu, a plastični kirurzi nudili su čak objašnjenja i stručna mišljenja o navodnim zahvatima koji su mogli biti uzrok njezine neprepoznatljivosti. Povele su se brojne online rasprave, a na koje je Adriana uzvratila dozom sarkazma, zahvalivši se kritičarima na njihovoj "zabrinutosti". "Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerice, dvije djevojčice, jednog aktivnog dječaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je uz selfie bez šminke koji je tada objavila na profilu na Instagramu. Mnogi su stali u njezinu obranu nazvavši njezin odgovor realnim prikazom majčinog života i balansiranja odgoja djece i vođenja kućanstva.

image

Andre i Adriana s njezinom djecom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
image

Na premijeri filma "Igre gladi: Balada pjevica i zmija" 2023. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Svoj povratak na Victoria‘s Secret reviju najavila je u videu koji je podijelila na društvenim mrežama uoči revije, a koji je oduševio njezine pratitelje.

Osim Adriane reviju su nosile Gigi Hadid i Barbara Palvin, Jasmine Tookes, Candice Swanepoel, Tyra Banks, Carla Bruni, Kate Moss i druge slavne vladarice modnih pista, uz Cher koja je uz njih znakovito zapjevala jedne od svojih najvećih hitova "Believe" i "Strong Enough".

image

Adriana Lima

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Gigi Hadid

ANGELA WEISS AFP
image

Barbara Palvin

ANGELA WEISS AFP
image

Barbara Palvin, Irina Shayk, Josephine Skriver, Taylor Hill and US i Jasmine Tookes

ANGELA WEISS AFP
image

Candice Swanepoel

ANGELA WEISS AFP
image

Carla Bruni

ANGELA WEISS AFP
image

Kate Moss

ANGELA WEISS AFP
image

Cher

ANGELA WEISS AFP
Linker
16. listopad 2024 14:17