Brad Pitt i George Clooney

 SOLVE SUNDSBO/GQ/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Kakav duo

Brad Pitt i George Clooney zajedno u krevetu i to ne bilo kojem - pogledajte čime su nas ponovno u trenu osvojili

Glumce ćemo gledati u njihovu najnovijem filmskom ostvarenju "Wolfs", a koji njihovi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju.

Glumce ćemo gledati u njihovu najnovijem filmskom ostvarenju "Wolfs", a koji njihovi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju.

Holivudski zavodnici Brad Pitt (60) i George Clooney (63) gotovo da su srušili Internet i to fotografijom na kojoj poziraju ni više ni manje, nego u krevetu Bradove vile u Francuskoj. Snimili su je povodom promocije njihova najnovijeg zajedničkog filma "Wolfs" za magazin GQ i dali intervju u kojem su, između ostalog, pričali i svom dugogodišnjem prijateljstvu. Sve je bilo organizirano u prostranoj vili Château Miraval, a dvojac između ostalog pozira dok su udobno zavaljeni na krevetu, nose pidžame i piju kavu iz porculanskih šalica.

Raskošno zdanje nalazi se u sklopu vinarije gdje se Brad prije deset godina vjenčao s Angelinom Jolie i oko koje se trenutačno vodi pravna bitka, nakon što je ona svoju polovicu prodala prije tri godine trećoj strani. Ono što je dodatno zanimljivo je da su George i njegova supruga Amal prije tri godine kupili sebi vilu u susjedstvu, a da dosad nisu imali pojma koliko su zapravo blizu jedni drugima. "Upravo sam se dovezao od svoje kuće, tamo sam više od dvije godine i nikada nisam bio ovdje! Devet minuta smo udaljeni!", rekao je iznenađeni George stigavši do Brada u svom crnom Mercedes kabrioletu.

Miljenike publike gledat ćemo u akcijskoj komediji koju je napisao i režirao Jon Watts, a u filmu se pojavljuju i Amy Ryan, Austin Abrams i Poorna Jagannathan. Premijerno će biti prikazan 1. rujna izvan konkurencije na 81. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, a u kina dolazi 20. rujna.

image

Brad Pitt i George Clooney poziraju za GQ, a u kina uskoro dolazi njihov novi film "Wolfs"

SOLVE SUNDSBO/GQ/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Brad je u intervjuu priznao koliko mu je lijepo na prostranom imanju i u vinogradu na kojem je ugostio novinarsku ekipu i dragog mu prijatelja. "Zaista se samo trudim ​uživati ​u ljudima koje volim i jednostavno živim. Zrak je svjež, trava zelena i ja sam pomalo postao tip kojem se to sviđa", priznao je.

image

Château Miraval

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Brad Pitt u svom vinogradu

SERGE CHAPUIS/CHATEAU MIRAVAL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

On i njegova tvrtka Mondo Bongo trenutačno se nalaze usred spora jer su optuženi da su Château Miraval pretvorili u svoju osobnu kasicu prasicu. Vila se nalazi u sklopu vinarije gdje se Brad prije deset godina vjenčao s Angelinom Jolie i oko koje se trenutačno vodi pravna bitku, nakon što je ona svoju polovicu prodala prije tri godine trećoj strani. Tenute del Mondo, podružnica je Stoli grupe koja sada posjeduje Angelininih 50 posto vlasničkog udjela, iznijela je tvrdnju da glumac iskorištava imanje u svoju korist, navodeći da je Brad trošio i glumičin novac na projekte koji njemu osobno idu u korist, uključujući milijun dolara za renoviranje bazena koji samo on koristi. Izvor koji je upoznat s parnicom rekao da su takve optužbe smiješne i apsurdne, dodavši da je glumac izgradio Miraval i da je on ključni razlog njegova uspjeha. Angelinin pravni tim tvrdi pak da je ona pokušala prodati svoju polovicu Miravala Pittu, ali je imala problema s ugovorom i odustala.

Linker
15. rujan 2024 08:48