INSTAGRAM
Melem za oči

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić zvijezde su društvenih mreža Manchester Cityja, njihove fotografije s bazena oduzimaju dah

Hrvatski reprezentativci vratili su se obavezama i svom klubu s kojim su ovih dana otputovali u Ameriku.

Hrvatski reprezentativci vratili su se obavezama i svom klubu s kojim su ovih dana otputovali u Ameriku.

Što su odmarali, odmarali su. Naši nogometni reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić pozdravili su se već sa svojim godišnjim odmorima, za njih je uživanje gotovo i vratili su se pripremama sa svojim matičnim klubom Manchester Cityjem.

Momčad se trenutačno nalazi u Orlandu na Floridi, a na službenom profilu kluba na Instagramu osvanule su Joškove i Mateove fotografije s bazena, koje su dosad skupile više od dvjesto tisuća lajkova i brojne komentare u kojima im se obožavatelji dive i hvale ljude koji vode klupske društvene mreže.

"Admin zna što treba objaviti", "Prekrasni su momci", "Hvala na ovome Manchesteru Cityju na ovome", "Hrvatski duo", "Zgodni su", "Kakva top forma", zaključili su njihovi fanovi.

Uz fotografije objavljen je i video u kojem svi zajedno vježbaju i u kojem Joško skače na glavu u bazen.

Inače, hrvatski dvojac se zbližio i druže se puno više otkako su počeli zajedno igrati za engleski klub, čime su osvojili i dodatne simpatije navijača. Na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a jedna od posljednjih u nizu je ona na kojoj poziraju zagrljeni ispred natpisa The Blues Brothers.

Joško je ugovor za Manchester City potpisao prošle godine, neslužbeno za 90 milijuna eura, čime je postao najskuplji stoper svih vremena. S devetnaest godina je bio najmlađi debitant hrvatske reprezentacije na završnom turniru Europskog prvenstva. Najmlađi je i obrambeni igrač koji je ikada postigao pogodak za reprezentaciju, a nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu, postao je najmlađi igrač u povijesti koji je imao najmanje sto dodavanja u jednoj utakmici. Slava mu, čini se, nije udarila u glavu, kao ni njegovoj obitelji. Joškov tata Tihomir, koji je rodom iz Novigrada blizu Zadra, i dalje prodaje ribu na zagrebačkoj tržnici Dolac. Obitelj, koju još čine i Joškova majka Sanja te starije sestre Franka i Lorena, živjela je u malom stanu u četvrti Srednjaci. A kad je Joško ostvario transfer u Leipzig, iz zahvalnosti im je kupio kuću u okolici Zagreba. Fotografi su nedavno snimili kako uživa u rodnom Novigradu, a fotografije i snimke su naravno, u kratkom roku postale pravi hit.

Mateo je ljetni odmor proveo u društvu svoje trudne supruge Izabel Kovačić, ali i kuma mu Luke Modrića i njegove Vanje. Obitelji su ljetovale na jugu Hrvatske - na Korčuli i Pelješcu, a kako im je bilo pokazali su putem društvenih mreža. Prekrasna trudnica pozirala je suprugu na fotografiji s pogledom na plavetnilo koji ostavlja bez daha, stoga ne čudi komentar koji im je ostavila Nina Badrić: "Ljepote na kvadrat".

Linker
16. rujan 2024 18:28