DUJE KLARIć/CROPIX
Sretni i zaljubljeni

Nova ljubav na domaćoj sceni: Splitska glumica više ne krije da ljubi 4 godine mlađeg sportaša

Petra Kraljev prije nekoliko mjeseci započela je romansu s rukometnim vratarom Filipom Ivićem s kojim trenutno uživa na ljetovanju na Korčuli.

Petra Kraljev prije nekoliko mjeseci započela je romansu s rukometnim vratarom Filipom Ivićem s kojim trenutno uživa na ljetovanju na Korčuli.

Već se nekoliko mjeseci šuška da splitsku glumicu Petru Kraljev, koja je srca obožavatelja donedavno osvajala ulogom Milice u hit seriji "Kumovi", i rukometnog vratara Filipa Ivića veže nešto više od prijateljstva, a sada je napokon stigla i potvrda. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija novog para na domaćoj sceni koji svoju vezu više ne želi skrivati od očiju javnosti.

"More, sol, ljubav", stoji u opisu zajedničkih fotografija koje su nastale na Korčuli, ljetnoj destinaciji koju su Petra i Filip odabrali za svoje prvo zajedničko ljeto. Ranije su pak odmarali u jednoj vinariji, a isto su već tada svojim objavama dali naslutiti da su zajedno jer su objavljivali gotovo identične fotografije na svojim Instagram Storyjima čini se da su u javnost odlučili izaći tek sada kada je njihov odnos postao čvršći. "Lijepi ste zajedno", "Sretno vam", "Čuvaj ga Milice", samo su neki od komentara ispod objave.

O novoj ljubavi Petra je nedavno progovorila i na Splitskom festivalu, gdje je bila voditeljica jedne večeri. "Samo ću reći da ima i da sam sretna. Baš nakon dugo, dugo vremena sam ispunjena i sretna," priznala je glumica koja se tom prilikom osvrnula i na pozitivne reakcije gledatelja na lik Milice koji tumači u seriji Nove TV. "Ogromni su komplimenti kad vidite koliko ljudi obožavaju taj lik. Milica je glas naroda, ono što drugi misle, ona će reći", istaknula je 35-godišnja Splićanka kojoj su se, kako se čini, stvari posložile i poslovno i privatno. Njezin novi odabranik, četiri godine mlađi rukometni reprezentativac, bivši vratar RK Zagreba koji trenutačno igra za francuski klub Chambéry Savoie HB, za seniorsku reprezentaciju Hrvatske nastupa od 2013. godine, a po izboru Handnewsa godinu ranije bio je uvršten među 10 najboljih mladih igrača u Ligi prvaka, a sada se s našom reprezentacijom priprema za Olimpijske igre.

O njegovom privatnom životu ne zna se puno, a prije desetak godina bio je u vezi s Ivom Dropulić, dok je Petra ranije bila zaručena za Nikolu Reljića, a povezivalo ju se i s vlasnikom kultnog zagrebačkog restorana Tač, Tinom Miletićem. Kako je planula ljubav glumice i rukometaša još uvijek nije poznato, no sumnjamo da ćemo i to uskoro doznati.

Linker
07. rujan 2024 19:30