Reese Witherspoon

 PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK
Ljubila velike face

Sve ljubavi Reese Witherspoon: Holivudska miljenica viđena je kako uživa s novim muškarcem, godinu dana nakon razvoda

Glumica je viđena s uspješnim biznismenom u New Yorku, a mi smo se prisjetili njezinih ljubavnih veza koje je javnost uvijek pratila s velikim zanimanjem.

Glumica je viđena s uspješnim biznismenom u New Yorku, a mi smo se prisjetili njezinih ljubavnih veza koje je javnost uvijek pratila s velikim zanimanjem.

Nakon što je manje od godinu dana službeno okončan razvod od drugog supruga Jima Totha, 48-godišnja holivudska glumica Reese Witherspoon potaknula je glasine o novoj ljubavnoj romansi i to nakon što su je fotografi u nekoliko navrata snimili u društvu jednog muškarca.

Prema pisanju stranih medija riječ je o 56-godišnjem njemačkom financijašu Oliveru Haarmannu s kojim je viđena u New Yorku, a Daily Mail ekskluzivno otkriva da su bili već na nizu spojeva. Službena potvrda nove ljubavi zasad nije stigla, ali čini se kako je oskarovka odlučila krenuti dalje sa svojim ljubavnim životom, a koji je bio poprilično zanimljiv.

image

Reese Witherspoon i Oliver Haarmann

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Reese se može pohvaliti da je izlazila sa zvijezdama A-liste - od braka s glumcem Ryanom Phillippeom s kojim ima sina i kćer do veze s kolegom Jakeom Gyllenhaalom, no krenimo redom.

Prije nego što je upoznala svog prvog supruga, izlazila je sa zvijezdom filma "Djevojke s Beverly Hillsa" Jeremyjem Sistom i to 1992. godine nakon što su se upoznali na setu. Danas 49-godišnji Jeremy otkrio je kako je Reese bila prva glumica s kojom je izlazio.

"Imali smo vezu na daljinu i to je dosta dugo potrajalo. Bio sam jako zaljubljen u nju", izjavio je jednom prilikom, a razlog njihova prekida do danas je ostao nepoznat.

image

Jeremy Sisto

CRASH/SHUTTERSTOCK

Prvi susret Reese i Ryana Phillippea izgledao je poput radnje neke romantične komedije u kojoj ih možemo i zamisliti zajedno. Bivši supružnici upoznali su se na proslavi njezinog 21. rođendana 1997. godine, nakon čega su počeli izlaziti.

"Ne znam što me spopalo, ali rekla sam mu: "Mislim da si ti moj rođendanski poklon." Mislio je da mu laskam, ali sada kad razmišljam o tome, bila je to malo neugodna situacija", izjavila je u intervjuu za časopis Jane 1998.

Romansa je brzo napredovala, a 1998. godine, otprilike godinu dana nakon upoznavanja, pale su i zaruke. Godinu dana kasnije glumili su u kultnom romantičnom trileru "Okrutne namjere", koji ih je oboje vinuo na zvjezdano nebo. Vjenčali su se godinu dana kasnije u Južnoj Karolini, a Reese je u to vrijeme bila trudna s njihovom kćeri Avom.

image

Reese Witherspoon i Ryan Phillipe u danima sreće

JOHN BARRETT/SHUTTERSTOCK

No, ruže im u ljubavi baš i nisu cvjetale pa je Ryan 2002. godine otkrio kako odlaze na bračno savjetovanje i terapiju.

"Najveća pogreška je da to ne napravite, ignorirate i da vam se brak raspada zbog lijenosti", rekao je tada za New York‘s Daily News.

Sina Decona dobili su 2004. godine, ali ljubavna priča iz bajke nakon toga se počela u potpunosti raspadati i konačno su 2006. godine objavili vijest o razvodu koji su finalizirali 2008. godine.

Snimajući film "Nestali zarobljenik" Reese je upoznala zgodnog kolegu Jakea Gyllenhaala s kojim je bila od 2006. do 2009. godine. Njima bliski izvori su tada tvrdili kako je do raskida došlo sporazumno te da se nisu razišli zbog treće osobe.

image

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal u Rimu 2007. godine

UPI/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Godinu dana kasnije, Reese je počela vezu s holivudskim lovcem na talente Jimom Tothom. Vjenčali su se 2011. godine, a godinu kasnije dobili su sina Tennesseeja. U jednom od intervjua priznala je kako se smatra pravom sretnicom što je pronašla Jima.

"Osjećam veliko olakšanje i nevjerojatnu količinu podrške svog supruga. Netko meni blizak jednom je rekao: "Oh, nijedan muškarac nikada neće prihvatiti tvoju djecu", a ja sam mislila da je to najstrašnija stvar koju mi ​​je netko rekao u cijelom životu. Bila sam odlučna pronaći nekoga tko će učiniti i dokazati da to nije istina. I posrećilo mi se. Uspjela sam. Imala sam veliku sreću, a on je divan. I jako divan s djecom", pričala je Reese.

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Ali nakon 12 godina braka, par je objavio su da se rastaju u ožujku prošle godine.

"Imamo neke osobne vijesti za podijeliti. Uz veliku dozu pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili. Naš najveći prioritet je naš sin i cijela obitelj dok prolazimo kroz ovo poglavlje. Ovakve stvari nikad nisu lake i izrazito su osobne. Zaista cijenimo poštivanje privatnosti u ovom trenutku", stajalo je u njihovoj zajedničkoj izjavi.

Tjedan dana nakon objave, Reese je i službeno podnijela zahtjev za razvod. Ona je u sudskim dokumentima do kojih je tada došao TMZ kao razlog njihovog razlaza navela nepomirljive razlike. Prema njima pristali su na uvjete predbračnog ugovora koji su potpisali u ožujku 2011. godine.

Najnoviji muškarac s kojim ju se ovih dana povezuje je Oliver Haarmann, iza kojeg je brak s 54-godišnjom poduzetnicom Malom Gaonkar s kojom ima dvojicu sinova, a koja je novu ljubavnu sreću pronašla sa 72-godišnjom glazbenikom Davidom Byrneom. Reese i Oliver viđeni su na romantičnim večerama s kojih su zajedno odlazili, na heliodromu te ispred njegove zgrade. Oliver je inače jedan od osnivača privatne investicijske tvrtke Searchlight Capital, a prethodno je bio stariji partner globalne investicijske tvrtke KKR & Co. Diplomirao je povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown u New Yorku te poslovnu administraciju na Harvardskoj poslovnoj školi.

Linker
16. rujan 2024 21:10