EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ovnovi će biti provokativni i strastveni, Blizanci će zaraditi više od očekivanog

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 4. do 10. srpnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 4. do 10. srpnja.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Osjećate da vas neraskidive niti vežu uz partnera. Nastojat ćete sve rješavati zajedno, a većinom ćete biti zabavljeni djecom i lijepim planovima. Ako ste slobodnjak, petak je idealan za zavođenje. POSAO Promjene u radnoj sredini bit će poticajne za vas. Pronalazit ćete dobra rješenja i spretno povezivati različite činjenice. Prilikom donošenja odluka često ćete se oslanjati na intuiciju. KUŠNJA TJEDNA Ako vam privlačni udvarač ponudi avanturu, to bi vas moglo privući, čak i ako ne znate puno o njemu. PRILIKA TJEDNA Zahvaljujući mentalnoj snazi krajem tjedna bez mnogo muke riješit ćete jednu složenu situaciju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV U nastupu ste direktni, provokativni i impulzivni. Teško ćete podnositi nekoga tko vam se ne svidi na prvu loptu, a seksualna privlačnost bit će vam presudna za postizanje sklada u vezi. POSAO Spremni ste na nešto novo. No, prilika koja vam se nudi možda je nesiguran projekt koji bi vas mogao puno koštati pa je radije propustite. Usmjerite se na dostižne ciljeve. PRILIKA TJEDNA U subotu iznenadite partnera izlaskom na ugodno i romantično mjesto.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bogatiji društveni život stvorit će u vama pravu osjećajnu zbrku. Mogli biste previše važnosti pridavati bezazlenim komplimentima i lijepim riječima pojedinaca koji izgledaju atraktivno. POSAO Mogli biste popraviti pogoršane međuljudske odnose, no neki od njih neće vam više biti toliko važni. Promijenit ćete mišljenje o pojedincima koji su vam do jučer imponirali. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna nemojte biti hladni prema onima koji imaju dobre namjere

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će nestabilan, a početkom tjedna i prilično dramatičan. Žudjet ćete za svojom drugom polovicom, no teško ćete prijeći preko nekih stvari i pristati na kompromise. POSAO Trebat ćete se više truditi oko ostvarenja planova. No, jasni cilj će vam izmicati i zbog toga ćete se prepuštati tuđim smjernicama umjesto da sami preuzmete kormilo. PRILIKA TJEDNA Šarm i njegovan izgled bit će vam saveznici u pridobivanju simpatija okoline.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokazat će se da je sukob s ljubavnim izabranikom bio privremenog karaktera. Ako je vaša ljubav još uvijek intenzivna, ponovni susret donijet će vam iznimno osjećajno i erotsko zadovoljstvo. POSAO Nedostajat će vam strpljenja i bit ćete nezadovoljni načinom na koji se tretira vaš rad. Pazite samo da se naglim reakcijama ne zamjerite pojedincima koji imaju moć odlučivanja. PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodno vrijeme da bolje ovladate znanjem stranih jezika.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Promijenit ćete stav pa ćete i u onome što vam je dosad smetalo pronaći nešto pozitivno. Ako ste sami, sredinom tjedna upoznat ćete nekoga tko će vam ubrzati otkucaje srca. POSAO Merkur donosi zanimljiva putovanja i korisne kontakte. Prijatelji i znanci mogu vam pomoći u poslu, a udružite li se s kreativnim pojedincima, radni sati mnogo će vam brže prolaziti. PRILIKA TJEDNA Razgovor s iskusnim pojedincem kao da će vam otvoriti oči.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Nova romansa polako se razvija, a vi počinjete shvaćati da ste gajili iluzije. Vaš izabranik svakodnevno će se mijenjati pred vašim očima, i to većinom u negativnom smislu. POSAO Povlačit ćete se u sebe i kovati nove planove zanemarujući tekuće obaveze. Poslovna i financijska situacija ne ide naruku lagodnom ostvarivanju vaših želja i ciljeva pa budite oprezni. PRILIKA TJEDNA U subotu zauzmite novi stav prema pojedincima koji vas znaju izbaciti iz takta.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Iznenadni i kratki naleti neraspoloženja bit će izazvani sjećanjem na prošlost i neostvarenu ljubavnu vezu. Imate li obitelj i ispunjen društveni život, samoća vam neće tako teško pasti. POSAO Doživjet ćete manju krizu, posumnjati u ono što radite i često se pitati kako bi vam bilo na drugom radnom mjestu. Pazite da u razgovoru sa suradnicima ne otkrijete previše. PRILIKA TJEDNA Pohvale na račun vaših smjelih kombinacija ojačat će vam samopouzdanje.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Opuštene ljetne vibracije rasplamsat će vašu strast i srušiti ograde koje su vas sprečavale da slijedite srce. Nećete se zamarati pitanjima o budućnosti - nastojat ćete što više uživati. POSAO Rado ćete potrošiti na ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Tražite li posao, mogli biste pronaći nešto zanimljivo ili pak otkriti nove načine za izražavanje vlastite kreativnosti. PRILIKA TJEDNA U petak će vam ponašanje vaše simpatije otkriti da se imate čemu nadati.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Atraktivni, strastveni i provokativni, izazivat ćete pažnju i divljenje okoline, a nerijetko i zavist. Nerado ćete se prilagođavati drugima tjerajući po svome čak i ako vas to vodi u gubitak. POSAO Promjenama raspoloženja i nervoznim reakcijama kvarit ćete radni ugođaj. Imat ćete mnogo energije, no katkad ćete trošiti uludo iscrpljujući se poslovima koji nisu važni ni žurni. PRILIKA TJEDNA Isplatit će vam se bavljenje trgovinom, turizmom i nekretninama.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete potrebu da se svidite drugima, posebice krajem tjedna kad ćete rado očijukati i zavoditi. Zauzeti će sitnim znakovima pažnje poticati partnera da slobodnije izražava ljubav. POSAO Nailazit ćete na okolnosti koje će vam ići naruku, ali i na ograničenja zbog kojih ćete se morati dvostruko pomučiti. Morat ćete malo duže čekati na rasplet situacije. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna upoznat ćete osobu koja će ostaviti snažan dojam na vas.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Vaša znatiželjna i vrckava narav tjera vas na flert i druženje, no istovremeno osjećate snažne impulse koji vas vezuju za sigurnu luku i sve ono što imate sa stalnim partnerom. POSAO Kolege vas podržavaju, a vi intuitivno predosjećate što od koga možete očekivati. Imate mnogo energije i elana, no pogriješit ćete ako na vrijeme ne napravite selekciju poslova. PRILIKA TJEDNA Prihvatite li sezonski posao, zaradit ćete i više nego što ste očekivali.

Linker
07. rujan 2024 00:34