BABIRADPICTURE/CHR.STIEFLER PROFIMEDIA
Intimna ceremonija

Udala se kći Michaela Schumachera: Svadba se održala na obiteljskom imanju, a fotografiranje je bilo - zabranjeno

Gina je inače uspješna njemačka jahačica, a upravo ju je strast prema tom sportu spojila sa sadašnjim suprugom Iainom Bethkeom.

Gina je inače uspješna njemačka jahačica, a upravo ju je strast prema tom sportu spojila sa sadašnjim suprugom Iainom Bethkeom.

Gina Maria Schumacher (27), kći legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Iainu Bethkeu. Svečana, ali privatna ceremonija održana je u obiteljskoj luksuznoj Villi Yasmin, koja se procjenjuje na 27 milijuna funti, a koju je 2017. kupila Michaelova supruga Corinna od predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza. Mladenka je blistala u raskošnoj vjenčanici ukrašenoj čipkom, dok je mladoženja za ovu posebnu prigodu odabrao elegantno tamnoplavo odijelo s uzorkom.

Kako prenosi britanski Daily Mail, za sve goste nakon vjenčanja organiziran je raskošan banket i zabava uz live glazbu country benda. Među mnogobrojnim uzvanicima bio je i stric mlade, Ralf Schumacher koji je na prijem stigao u pratnji svog partnera Étiennea Bousquet-Cassagnea. Nije poznato je li na vjenčanju bio Michael o čijem se zdravstvenom stanju i dalje ništa ne zna, a kako bi spriječili bilo kakve neugodnosti, mladenci su navodno svima zabranili korištenje mobilnih telefona, kao i fotografiranje.

Gina i Iain zajedno su sedam godina, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema konjima i jahanju. Naime, kći slavnog vozača zapravo je vrlo uspješna džokejica te u sportu kojim se bavi postiže uistinu odlične rezultate. Da su se ona i njezin odabranik odlučili vjenčati, 27-godišnjakinja je javnosti otkrila početkom godine.

Linker
02. listopad 2024 21:03