Victoria Beckham

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
NOVI INTERVJU

Victoria Beckham progovorila o čuvenom Rolls-Royceu: "Stidjeli smo ga se, više smo voljeli tatin radnički kombi"

Engleska modna dizajnerica i bivša Spajsica otkrila je neke dosad nepoznate detalje o svom životu.

Engleska modna dizajnerica i bivša Spajsica otkrila je neke dosad nepoznate detalje o svom životu.

Iako je prošlo 26 godina otkako se prvi put pojavila u Vogueu, Victoria Beckham dokazala je da još uvijek ima sve što je potrebno da bude zvijezda naslovnice. Naime, modna dizajnerica i bivša Spajsica osvanula je na naslovnoj strani najnovijeg izdanja australskog Voguea, noseći odvažnu mini haljinu vlastitog brenda koja je naglasila njezinu liniju. U razgovoru s glumicom Nicole Kidman, engleska dizajnerica otkrila je dosad nepoznate detalje o svom životu, a između ostaloga, i braku s legendarnim nogometašem Davidom Beckhamom. Naime, slavni par ove godine slavi čak 25 godina braka, a Victoria kaže kako se trenutno nalaze na vrlo važnoj prekretnici.

image

Victoria Beckham na naslovnici australskog Voguea

VOGUE

"Kad su djeca bila mlađa, nismo imali previše vremena jedno za drugo. Biti supruga, mama i pritom ispunjavati svoje snove na poslovnom planu bilo je sve što sam stigla. Sada su djeca starija i polako odlaze "iz gnijezda", a mi napokon stignemo sve ono što prije nismo. Sada smo ja i David ušli u novo poglavlje, imožemo se kvalitetenije posvetiti jedno drugome", rekla je bivša Spajsica koja s nogometašem ima četvero djece, 25-godišnjeg Brooklyna, 21-godišnjeg Romea, 19-godišnjeg Cruza te 13-godišnju Harper.

Kidman je otkrila da tajna njihovog dugog i uspješnog braka leži u međusobnom poštivanju, premda priznaje da to nije uvijek bilo lako.

"David i ja uživamo i uvijek se smijemo kad smo zajedno, bez obzira na to gdje se nalazimo. Mislim da je to jako rijetko kod parova koji su tako dugo zajedno kao nas dvoje. Zapravo, mogla bih reći da ga svaki dan volim sve više", kaže Victoria koja se dotaknula i Rolles-Roycea, teme koja je postala aktualna za vrijeme prikazivanja Netflixovog dokumentarca o njihovom životu.

Naime, u urnebesnom isječku iz serije, David se izrugivao njezinim tvrdnjama da je odrasla u radničkoj obitelji, natjeravši je da prizna kako se u školu vozila u tatinom Rolls-Royceu, što baš i nije nešto što je karakteristično za radničku klasu. Za Vogue je komentirala i tu anegdotu.

image

Victoria i David ove godine slave 25 godina braka

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

"Išla sam u državnu školu i nismo živjeli u velikoj kući. Čim je moj otac zaradio dovoljno novca, otišao je i kupio si Rolls-Royce. Jedan dan smo išli u školu u Rolls-Royceu, a drugi u kombiju jer je on i dalje radio, bio je veletrgovac električnom opremom", objasnila je dizajnerica.

"Ja i moja braća i sestre smo ga molili da nas vozi u školu tim kombijem, na neki nam je način bilo neugodno voziti se u Rolls-Royceu. Kako su se vremena promijenila, danas bismo svi odmah radije sjeli u Rolls, kakav kombi", dodala je.

Victoria se u intervjuu dotakla i teme modne industrije pa priznala kako se ne bi usputila u istu da je znala ono što sada zna. "Kada sam tek kretala u ovaj posao, bila sam jako naivna. Sigurna sam da danas ne bih imala hrabrosti upustiti se u sve to", rekla je Victoria Beckham.

Linker
05. rujan 2024 11:20