INSTAGRAM/SEVERINA
Na omiljenom mjestu

"Zato je tu AUGUŠT": Severina pokazala kako se provodi u društvu svojih najdražih prijatelja na prelijepom Vrniku

Pjevačica se i ove godine otputila na škoj Vrnik na kojem puni baterije nakon napornih nastupa i na koji joj rado svrate njoj drage osobe.

Pjevačica se i ove godine otputila na škoj Vrnik na kojem puni baterije nakon napornih nastupa i na koji joj rado svrate njoj drage osobe.

Škoj Vrnik obavezna je ljetna postaja Severine koja mu se vraća iz godine u godinu i tamo pronalazi mir nakon užurbanog rasporeda ispunjenog koncertima i putovanjima tijekom cijele godine. Tamo je ovog ljeta srela i kapetana Vatrenih Luku Modrića i njegova suigrača Matea Kovačića čime se pohvalila na Instagramu, a sada je pokazala i kako se provodila u društvu svojih najboljih prijatelja i najavila još lijepih druženja.

"Puno prijatelja fali na ovim fotkama, ali zato je tu AUGUŠT da sve nadoknadi(mo)...", napisala je 52-godišnja pjevačica uz fotografije koje je objavila.

Na njima okida selfije sa svojom nećakinjom Mijom Popović, prijateljicama Majom Malenica Ravlić, Andreom Čermak i Matijom Vuicom s kojom je i molila u tamošnjoj kapelici, pozira u zagrljaju sina Aleksandra, sa suradnicom i prijateljicom Vedranom Vasić, arhitektom Borisom Ružićem, liječnicom Natašom Desnica, novinarkom Marijanom Marinović i svojim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Šarmantni otočić bez automobila i dućana slovi kao omiljen među domaćim zvijezdama, osim Severine rado ga posjećuje Maja Šuput i Goran Višnjić, a odoljeti mu nisu mogle ni one svjetske poput pjevačice Beyonce i njezina supruga Jaya Z-a, glumaca Chrisa Rocka, Woodyja Harrelsona, Matthewa McConaugheyja i Azisa Ansarija i tenisača Novaka Đokovića.

image

Severina na škoju

INSTAGRAM/SEVERINA

Smješten je u blizini Korčule, bez prometa, dućana, noćnih klubova i bučnih kafića savršen je izbor za one koji traže mir. Karakteriziraju ga brojne prirodne ljepote, tradicionalne kamene kuće izgrađene prije dvjestotinjak godina, čisto more i jedan od najstarijih korčulanskih kamenoloma čija povijest seže još u starorimsko doba. Vrnik je jedini trajno nastanjeni otok arhipelaga kojem pripada. Popisom je prije dvije stotine godina tamo zabilježeno 86 stanovnika, pedeset godina poslije bilo ih je 173. Prije četrdeset godina na otoku je stalno živjelo 55 ljudi, a danas ih je samo dvoje.

Linker
10. rujan 2024 16:22