Mariah Carey

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Obiteljska drama

Život piše najtužnije priče - Mariah Carey u istom danu izgubila majku i sestru: "Srce mi je slomljeno"

Američka pjevačica potvrdila je tužnu vijest i zamolila medije da poštuju njezinu privatnost.

Američka pjevačica potvrdila je tužnu vijest i zamolila medije da poštuju njezinu privatnost.

Pjevačica Mariah Carey (55) proživljava nevjerojatnu tragediju - prošlog je vikenda, i to na isti dan izgubila majku Patriciju i sestru Alison, piše časopis People.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, u tragičnom preokretu događaja, i moja sestra je preminula istog dana," izjavila je Grammyjem nagrađena pjevačica za spomenuti časopis.

"Osjećam se blagoslovljeno što sam mogla provesti posljednji tjedan s mamom prije nego što je preminula. Cijenim svu ljubav i podršku i poštivanje moje privatnosti tijekom ovog nemogućeg vremena", dodala je Mariah. U ovom trenutku nisu poznati drugi detalji, uključujući uzroke smrti Patricije i Alison.

Patricia, koja je bila u braku s Alfredom Royem Careyjem, bila je školovana operna pjevačica i vokalna trenerica prije nego što su dobili kćeri Alison i Mariah te sina Morgana. Par se razveo kad je Mariah imala samo tri godine.

image

Mala Mariah s majkom Patriciom Carey

NIJO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA NIJO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

S majkom, od koje je naslijedila svoj talent, imala je iznimno složen odnos, o čemu je i pisala u svojim memoarima 2020.

"Kao i mnogi aspekti mog života, moje putovanje s majkom bilo je puno proturječja i suprotstavljenih stvarnosti. Nikad nije bilo crno-bijelo - to je bio cijeli spektar emocija. Naš odnos je trnovit splet ponosa, boli, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja. Kompleksna ljubav vezuje moje srce za moju majku."

No odnos sa sestrom nije bio ništa jednostavniji - nisu godinama razgovarale. Alison Carey, koja je umrla u 63. godini, posljednjih je godina živjela u okrugu Greene i tijekom godina borila se s različitim problemima, bila je beskućnica i imala poremećaj uzrokovan zloupotrebom droga. Prije četiri godine, odnosno 2020. podnijela je sudsku tužbu protiv Mariah zbog optužbi koje je pjevačica navela protiv Alison u svojoj autobiografiji.

Linker
05. rujan 2024 11:09