BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Privrženi joj jako

Mariah Carey nakon obiteljske tragedije pokazala svoje blizance, dugo se nisu pojavljivali u javnosti

Glazbenica je kćer i sina dobila 2011. godine s bivšim suprugom Nickom Cannonom od kojeg se razvela sedam godina kasnije.

Glazbenica je kćer i sina dobila 2011. godine s bivšim suprugom Nickom Cannonom od kojeg se razvela sedam godina kasnije.

Vijest da je pjevačica Mariah Carey (55) u svega nekoliko sati ostala bez majke Patricije i sestre Alison nedavno je rastužila njezine pratitelje, kao i nju samu. Iako je njihov odnos bio poprilično turbulentan, s njima je proživjela i neke od najljepših trenutaka, a čini se da nakon svega utjehu pronalazi u svojoj djeci. Glazbena je diva svoje 13-godišnje blizance - kćer Monroe i sina Moroccana odvela u Kinu gdje su posjetili Kineski zid, a fotografiju je podijelila i na profilu na Instagramu. Pritom se našalila na svoj račun zbog neprikladne obuće jer se na izlet otputila u svom stilu, noseći vrtoglavo visoke potpetice.

"Kod Kineskog zida! Netko me trebao upozoriti na štikle", napisala je napomenuvši da bi vjerojatno ipak odabrala stil umjesto udobnosti i zanemarila tuđe savjete.

Peterostruka dobitnica Grammyja blizance je dobila s bivšim partnerom, glumcem i komičarom Nickom Cannonom, a u javnosti se s njima posljednji put pojavila na prošlogodišnjoj dodjeli Billboard nagrada gdje su zajedno nastupili te joj uručili i priznanje na pozornici.

image

Mariah Carey i Nick Cannon s djecom prije razvoda 2018. godine

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Djeca ne kriju koliko su joj privržena i ponosna na nju pa su joj povodom ovogodišnjeg Majčina dana uputili dirljive riječi. "Jako sam zahvalan za sve što si učinila i lekcije koje si me naučila. Tvoja ljubav me oblikovala, a tvoj duh nosim sa sobom u svemu što radim. Hvala ti što si moja mama i vodič. Volim te", napisao joj je Moroccan u čestitci koju je podijelio na društvenim mrežama, dok joj je Monroe poručila da je najbolja mama na svijetu.

image

S blizancima se rijetko pojavljuje u javnosti

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
14. rujan 2024 21:04