ERNESTO DI STEFANO/SHUTTERSTOCK
Majčina preslika

Kako je Kaia Gerber iskopirala outfit svoje slavne majke iz davne 1993. godine i neodoljivo nas podsjetila na nju

Mlada glumica i manekenka odlučila je odati majci počast u haljini koja je posebno krojena samo za nju.

Mlada glumica i manekenka odlučila je odati majci počast u haljini koja je posebno krojena samo za nju.

Mnogi i danas dobro pamte kultno izdanje legendarne američke manekenke Cindy Crawford (58) iz davne 1993. godine - bijele pripijene haljine koju je nosila na dodjeli Oscara, a na kojoj joj je pratnja bio tadašnji suprug, glumac Richard Gere. U ta nas je vremena nakratko vratila Cindyna kći, Kaia Gerber (23) koja se u gotovo identičnoj haljini pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala Torontu na kojem je promovirala svoj novi film "Shell". Time je odala počast majci i njezinom stilu te pokazala kako je naslijedila njezin smisao za modu.

Riječ je o bandage haljini brenda Hervé Léger s ugrađenim košaricama na donjim rubovima dekoltea, a koju je kombinirala s parom bijelih cipela sa špicastim vrhovima. Također je nosila sličan dijamantni nakit, uključujući lančić od bijelog zlata i odgovarajuće viseće naušnice, a kosa joj je u valovima padala niz ramena.

image

Kaia je u Torontu predstavljala svoj novi film "Shell"

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Cindy je 1993. bila na vrhuncu karijere, vladala je modnim pistama i ljubila jednog od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda. Kada se s njim pojavila u bijeloj haljini na dodjeli prestižnih filmskih nagrada, gotovo da nije bilo čovjeka koji se nije za njom okrenuo i bar nakratko poželio popričati s njom. Slovili su kao omiljeni par, vjenčali se 1992. u Las Vegasu, no brak im je potrajao samo do 1995. godine. Ona je kasnije otkrila kako je do razvoda došlo jer nisu provodili dovoljno vremena zajedno i zbog velike razlike u godinama - ona je od njega bila mlađa 17 godina.

image

Richard je od Cindy bio stariji 17 godina

BEI/SHUTTERSTOCK
image

Cindy Crawford i Richard Gere na dodjeli Oscara 1993.

THE LEGACY COLLECTION/THA/SHUTTERSTOCK

Od 1998. godine u sretnom je braku s biznismenom Randeom Gerberom (62) s kojim osim kćeri Kaie ima i sina Presleya Gerbera (25). Tijekom 1980-ih i 1990-ih bila je jedan od najpopularnijih svjetskih supermodela, pojavila se na brojnim naslovnicama časopisa, snimila je stotine kampanja i modnih revija, a u povijest se upisala kao jedna od najljepših i najuspješnijih žena svijeta.

Linker
14. rujan 2024 20:08