FABIO FRUSTACI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Dvostruki spoj

Tko je žena koju je Brad Pitt prvu izveo na crveni tepih nakon Angeline? Bila je u braku s glumcem, a radi s draguljima

Glumac i njegova 26 godina mlađa partnerica Ines de Ramon zajedno su dvije godine, a sada su zajedno stigli u Veneciju gdje je ona zablistala u jednostavnoj, ali upečatljivoj haljini.

Glumac i njegova 26 godina mlađa partnerica Ines de Ramon zajedno su dvije godine, a sada su zajedno stigli u Veneciju gdje je ona zablistala u jednostavnoj, ali upečatljivoj haljini.

Venecija slovi za jedan od najromantičnijih gradova svijeta pa ni ne iznenađuje činjenica da se glumac Brad Pitt (60) tamo prvi put pojavio sa svojom djevojkom Ines de Ramon (34) na crvenom tepihu. Bilo je to na zadnjoj večeri Venecijanskog filmskog festivala, a društvo su im pravili Bradov najbolji prijatelj i kolega George Clooney (63) i njegova supruga Amal (46). Bio je to dvostruki izlazak za pamćenje o kojem će se sigurno još dugo pričati, a koji se našao na naslovnicama svjetskih medija. Glumci su tamo bili kako bi promovirali svoj najnoviji film "Wolfs", a bolje polovice došle su im pružiti podršku. Ines je zablistala u bijeloj Entire Studios haljini na jedno rame, dok je njezin dragi poglede plijenio u tamnom Louis Vuitton odijelu.

image

Slavni parovi na zadnjoj večeri Filmskog festivala u Veneciji

MANUELE MANGIAROTTI/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK
image

Brad i Ines prvi su se put pojavili na crvenom tepihu, a zajedno su od 2022. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Par je svoju vezu službeno potvrdio krajem 2022. godine, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a dizajnerica nakita prva je žena s kojom se miljenik Hollywooda upustio u zapravo ozbiljnu vezu, nakon razvoda od Angeline Jolie 2016 godine. I Ines iza sebe ima propali brak i to s Bradovim kolegom, zvijezdom "Vampirskih dnevnika" Paulom Wesleyjem s kojim se vjenčala 2019. godine na intimnoj ceremoniji, no brak nije dugo potrajao, pa su se razveli tri godine kasnije. "Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada njihov predstavnik za medije. Ona i Brad iste su godine prvi put zajedno snimljeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu, gdje su se družili s manekenkom Cindy Crawfordom i njezinim suprugom Randejem Gerberom, glumcem Seanom Pennom i poduzetnikom Vivijem Nevom. Strani mediji pisali su u to vrijeme kako je glumac novu djevojku poveo na premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona mu se kasnije pridružila na after partyju.

image

Ines i Paul u danima bračne sreće

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Ines je inače iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine, a ima i certifikat nutricionističkog zdravstvenog trenera Instituta za integrativnu prehranu. Prema podacima dostupnim na njezinu profilu na LinkedInu, od 2020. godine voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry u Los Angelesu, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber, a prethodno je radila u Christie‘su, odjelu luksuzne švicarske draguljarnice De Grisogono. Tečno govori francuski jezik i većina njezinih objava na društvenim mrežama je upravo na njemu, a također dobro priča njemački i talijanski jezik.

Linker
05. rujan 2024 11:06