VALERY HACHE AFP
Kao iz bajke

Princeza Charlene sa suprugom stigla na gala večeru u Monacu, svi pogledi bili su upereni u njezinu čarobnu kreaciju

Dobro raspoložene supružnike i ove je godine pratila Camille Gottlieb, kći princeze Stéphanie, Albertove mlađe sestre.

Dobro raspoložene supružnike i ove je godine pratila Camille Gottlieb, kći princeze Stéphanie, Albertove mlađe sestre.

Na jubilarnom, 75. balu Crvenog križa u Monacu, princeza Charlene ostala je dosljedna samo njoj svojstvenom modnom minimalizmu u bijelom. Zbog posebne prigode, profinjenu jednostavnost kreacije istaknutu modnim detaljima u zlatnoj, podigla je na još višu razinu koju rijetke članice kraljevskih obitelji mogu slijediti. Princeza je u koncertnu dvoranu Salle des Etoiles u Monte Carlu, gdje se tradicionalno održava glamurozna dobrotvorna svečanost, stigla u petak, 19. srpnja, pod ruku sa suprugom, princem Albertom.

image

Kneževski par u društvu Camille Gottlieb na crvenom tepih

VALERY HACHE AFP

On je za tu prigodu odabrao bijeli smoking, a počast Crvenom križu odao je bojom leptir mašne. Princeza koja je ne tako davno nosila "titulu" najtužnije članice kraljevske obitelji na svijetu, pokazala je diskretan osmijeh dok je pozirala fotografima sa suprugom. Kada joj je član osoblja u skladu s protokolom, na ulazu u balsku dvoranu pružio stručak cvijeća, vidjelo se da je dobro raspoložena i da joj stari, ne baš laskav naslov, tu večer ne pristaje.

image
VALERY HACHE AFP

Za posebnu prigodu, Charlene je izabrala po mjeri krojenu Louis Vuitton haljinu s otvorenim ramenima, zlatnim remenom, clutch torbicu Minaudière Bijou u boji starog zlata iste modne kuće te naušnice sa žutim dijamantima britanske draguljarske kuće Graff.

image
VALERY HACHE AFP

Kneževski par i ove godine pratila je njegova nećakinja, Camille Gottlieb, kći njegove mlađe sestre, princeze Stephanie i njenog bivšeg tjelohranitelja, Jeana Raymonda Gottlieba. Recimo i to da je jedan je od najprestižnijih dobrotvornih događaja u Kneževini Monako 1948. pokrenuo princ Louis II. od Monaka.

image

Na ulazu u balsku dvoranu, princezi je darovan buket

/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Počasnu titulu predsjedavajućeg u organizacijskom odboru, preuzeo je 1949. princ Rainier, a potom princeza Grace zbog koje je bal, od 1958. do 1982., kad je njime ravnala, postao jedan od najglamuroznijih događaja na svijetu. Naslijedio ju je princ Albert koji se sa suprugom Charlene, trudi vratiti stari sjaj dobrotvornom događaju. Zbog neusiljene elegancije i šarma svoje supruge, u tome zasad uspijeva.

Linker
05. rujan 2024 11:29