Princess Eugenie na ovogodišnjoj manifestaciji
‘Vogue World Show‘ u Londonu

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Važan dan

Princeza Eugenie iznimno rijetko dijeli prizore iz obiteljskog života, ali sada je imala dva važna, oba lijepa, razloga

Objava nećakinje kralja Charlesa razgalila je sunarodnjake jer otkriva rijedak uvid u svakodnevicu četveročlane obitelji šest godina nakon njene udaje za britanskog poduzetnika Jacka Brooksbanka.

Objava nećakinje kralja Charlesa razgalila je sunarodnjake jer otkriva rijedak uvid u svakodnevicu četveročlane obitelji šest godina nakon njene udaje za britanskog poduzetnika Jacka Brooksbanka.

Objave princeze Eugenie, mlađe kćeri vojvode od Yorka i njegove supruge Sarah, o obiteljskom životu sa suprugom Jackom Brooksbankom i njihovo dvoje djece, mogu se nabrojati na prste jedne ruke. No, njena nedavna odluka dopustiti svijetu da zaviri u ono što joj je najdragocjenije, odnosno objave fotografija s djecom i suprugom na njenom Instagram profilu, ima dva važna opravdanja.

Prvo je šesta godišnjica braka što ju je par proslavio u subotu, 12. listopada - princeza je objavila fotografije s vjenčanja uz tekst: "Najbolji dan mog života bio je kad sam se udala za tebe. Sretna šesta godišnjica, ljubavi moja". Drugi povod, pak, je činjenica da je njihov mlađi sin, jednoipolgodišnji Ernest George, prohodao!

image

Eugenie sa suprugom i sinovima

INSTAGRAM PRINCESS EUGENIE

U Instagram storyju jučer objavljena obiteljska fotografija pokazuje četveročlanu obitelj tijekom nedavne, jesenske šetnje: Eugenie je nježno zagrlila starijeg sina Augusta Philipa koji će u veljači iduće godine proslaviti četvrti rođendan, u preslatkim žutim čizmicama za kišu, piše Hello. Njen suprug, izvršni direktor u području marketinga, za to vrijeme motri njihovog mlađeg dječaka dok korača bez ičije pomoći. Ponosni roditelji nisu mogli odoljeti, a da ne podijele značajan dan koji se gotovo poklopio s njihovom godišnjicom braka.

Dodajmo i to da je princeza koja, inače, radi puno radno vrijeme kao direktorica u umjetničkoj galeriji Hauser & Wirth, još ovog ljeta nosila malenog Ernesta. Fotografija na njenom Instagram profilu otkriva ju dok na drvenom molu, na moru, nosi oba sina. Jer tako to biva: privilegij mlađeg dječaka da se nosi u naručju želi i stariji, premda bi, da želi, mogao hodati. Presladak trenutak s ljetovanja jednostavno je morao biti zabilježen i objavljen.

Linker
14. listopad 2024 15:53