Sastojci romantičnog kolača su kokos krema, jagoda i kokos biskvit, a sudeći po reakcija na društvenim mrežama bit će to najtraženiji slatkiš u gradu.
Ako trebate pomoć oko ideje kako na originalnog način nekome izjaviti ljubavi, evo male pomoći. Kao znak ljubavi svojoj dragoj polovici možete srce doslovno servirati na tanjuru... To je ponuda jedne zagrebačke slastičarnice o kojoj se, otkako se otvorila u lipnju prošle godine, ne prestaje govoriti.
Sastojci kolača su kokos krema, jagoda, kokos biskvit, a zbog crvene glazure i oblika same slastice svi su se počeli topiti.
Riječ je o slastičarnici koju na zagrebačkoj Knežiji otvorili Ljupka Gojić Mikić, bivši model i modna dizajnerica, i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić - bračni par koji uspješno pliva poduzetničkim vodama.
"Kako je ovo dobro... molim za subotu jednu transplantaciju srca", stoji u jednom od komentara ispod fotografije kolača koji su poželjeli i oni koji su trenutno na dijeti.
"Ovo je u cijelosti obiteljski projekt i dali smo sve od sebe da ispadne najbolje moguće. Ja sam zadužena za promociju, a Mika i moj brat Dado, koji je direktor tvrtke, u slastičarnici su po cijele dane i koordiniraju dobavljače, klijente, tim koji radi... Tata Ljubo nadgledao je majstore i popravljao iza njih, a mama Željka uskakala pomažući mi s djecom. Najdraži su mi poslovi koje radim s obitelji. Naši su odnosi toliko bliski i stabilni da čak i kad se posvađamo oko neke sitnice, znamo da ćemo se sutradan pomiriti. U šali kažem da smo kao talijanska mafija: kod nas sve ostaje u kući", rekla je Ljupka za Gloriju, a njezin se suprug Mihael nadovezuje: "Dok sam bio klinac i igrao za mladu reprezentaciju, tadašnji izbornik Ivo Šušak naučio me jedno važno pravilo: kad gori kuća, nitko ne pita jesi li vatrogasac ili doktor, svi uzmu kante i zalijevaju vodom. Tako sam i ja u našoj slastičarnici ‘Katica za sve’ i ništa mi nije teško.
Kako su u sinergiji s obiteljskom prijateljicom, bivšom pjevačicom grupe Divas Martinom Štritof uredili unutrašnjost slastičarnice, a posebno iskustvo je to što francuske kolače pripremaju na japanski način, a posebne slastice izrađuje čak šest slastičara.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....