GREGORY SCAFFIDI/ LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
BEAUTY FAVORITI

Oporavak nakon ljeta: Ovo su proizvodi na kojima će vam kosa i koža biti zahvalne

Opuštenu ljetnu sezonu mijenjaju jesenski tretmani s kojima ćemo kosi i koži nakon izlaganja suncu, moru i vjetru vratiti stari sjaj.

Opuštenu ljetnu sezonu mijenjaju jesenski tretmani s kojima ćemo kosi i koži nakon izlaganja suncu, moru i vjetru vratiti stari sjaj.

Na kraju ljeta, kosa i koža često su oštećene zbog izlaganja suncu, soli i vjetru. Donosimo nekoliko proizvoda za njegu suhe kose i hidrataciju suhe kože kako biste im vratili prirodni sjaj i zdravlje.

Kako obnoviti suhu kosu nakon ljeta

Ako je vaša kosa potpuno suha i beživotna, ključ za njen oporavak je korištenje hranjivog ulja prije svakog pranja. Ulje za kosu dubinski hidrira, štiti i vraća kosi mekoću, a L‘Huile de Leonor Greyl, koje možete nanijeti prije svakog šamponiranja, očarat će vas i svojim senzualnim mirisom. Dovoljno je nanijeti jedan do dva čepa ulja na dužinu kose i suhe vrhove te zatim raščešljati kosu kako bi se u potpunosti upilo.

image

L‘HuiledeLeonorGreyl,95 ml, 41 €

PRESS

Dubinska njega za oštećenu kosu

Za jako oštećenu kosu, maske su idealno rješenje. Maske za kosu dubinski hrane i obnavljaju vlasi, vraćajući elastičnost i zdrav izgled. Pronađite masku koja odgovara vašem tipu kose i nanesite je na vrhove. Ostavite je da djeluje 10-15 minuta, a zatim isperite i nastavite tretman sa šamponiranjem. Brend Leonor Greyl u svojoj ponudi ima tri maske, prilagođene tipovima kose: Masque Fleurs de Jasmin za tanku kosu, Masque à l’Orchidée za gustu kosu ili Masque Quintessence za osobito lomljivu kosu.

image

Masque Quintessence, 200 ml, 132 €

PRESS

Kako vratiti sjaj boji kose

Izlaganjem suncu boja kose može izblijediti. Kako biste vratili intenzitet boje, koristite proizvode koji obnavljaju pigmente u kosi. Oni će pomoći da vaša boja izgleda svježe, bilo da je prirodna ili obojena. Nanesite proizvod nakon pranja kose i koristite ga svaka dva do tri pranja kako biste produžili postojanost boje. Jedan od takvih proizvoda je Soin Repigmentant koji dolazi u četiri nijanse, a nanosi se na opranu i ručnikom prosušenu kosu, nakon svaka dva ili tri šamponiranja.

image

Soin Repigmentant, 200 ml, 50 €

PRESS

Njega suhe kože i očuvanje preplanulosti

Ako vam je koža vrlo suha i želite očuvati preplanuli ten, ulje za tijelo je savršeno rješenje. Ulje hidrira, omekšava i štiti kožu, a ujedno pomaže da zadržite preplanuli ten. Nekoliko kapi Huile de Magnolia dovoljno je da vaša koža postane meka, satenasta i nježno mirisna, pružajući vam osjećaj luksuzne njege.

image

Huile de Magnolia, 95 ml, 44 €

PRESS
Linker
15. rujan 2024 16:53